מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פחדים,דאגות ומה לא..יסמין14/10/2007
טוב בגלל שזה פורום אני אשתדל לא להרחיב יותר מידי..
אני חיילת משוחררת בת 21 ומאז ומתמיד הייתי ביישנית..
זה לפעמים אפילו מפתיע (שלא לומר מדהים) אותי כל פעם מחדש..
למשל אם אני עולה לאוטובוס ונאלצת לשבת במושבים הנגדיים (כלומר שאני מול הנוסעים) אני מיד חושבת שמסתכלים עליי ואני נתקפת במבוכה..אולי אני לא מראה את זה אבל אני יודעת שאני משתנה וזה מספיק בשביל להרוס לי את היום..
או כשאני יוצאת עם חברים לפאבים וכאלה אז יש לי כל מיני מצבים שאני לא ממש מתנהגת בחופשיות כשיש המון אנשים מסביבי..היו הרבה מיקרים שאנשים חשבו שאני סנובית כי לא דיברתי כל כך אבל הם לא יודעים שאני פשוט לא "אני" כשיש מסביבי הרבה אנשים..
וזה לא אמור להיות ככה..אני בסך הכל צעירה וזה לא שאני לא רוצה לבלות וכל זה אבל יש בי חוסר ביטחון שהוא Over..
שלא נדבר למשל על עבודה..כל החברות שלי הסתדרו בעבודות תותחיות של מכירות ושכר מעולה וזה לא שאני לא יודעת לדבר ..נהפוך הוא אני מאוד טובה בדיבורים ואני בטוחה שאני יכולה להיות נגיד מוכרת טובה אבל משהו עוצר בעדי מלהתקדם ולפתח את עצמי..
אחותי דיילת אויר ואני מאוד רוצה גם לנסות להתקבל אבל יש מבחנים של דינמיקה קבוצתית ואני מפחדת לפתוח את הפה מול אנשים אז עוד להשתתף במבחנים כאלה??
הדבר שהכי מדכא אותי זה שאפילו חברה שלי שהיא גם פחות או יותר ביישנית כמוני אפילו היא הצליחה להתקדם והיו מצבים שהיא היתה הרבה יותר ביישנית ממני..
זה ממש מתסכל אותי כי אני יודעת שאני יכולה!!
מישהו פעם הציע לי ללכת לשיעורי משחק או ריקוד כי זה אמור לשחרר ..אבל אני לא יודעת אם זה באמת יעזור..כאילו שיעורי משחק? אני? זה קצת הצחיק אותי..
איך מתגברים על חוסר בטחון כזה והאם אתה חושב שעם הזמן זה יעבור? או שזה נראה לך משהו שמצריך טיפול רציני?..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורק שכחתי להגיד..
יסמין14/10/2007שכשהיה לי חבר במהלך הצבא אז זה פחות הפריע לי ואיכשהו לא ממש הרגשתי את החוסר ביטחון..עכשיו כשנפרדנו זה כאילו חזר אליי..
תודה רבה וסליחה על האורך (השתדלתי לקצר..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה עושים ?!...
רונן דוד15/10/2007פשוט מאד, מפסיקים להסתכל על האחרים להשוואה ועושים רק אבל ר - ק מה שטוב לנו,
ואם מרוויחים פחות, לא נורא, העיקר שישנים עם חיוך בלילה כי עשיתם את מה שאתם אוהבים.
המרדף אחר הכסף משאיר אדמה חרוכה בליבנו ואיפה לא,
האמיני לי, שאם תתמקדי במה שעושה לך טוב, הקידום, הכסף הכל יבוא מאליו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)