מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תמיכה בתומכתיוייקי06/03/2010
זה מספר חודשים שאני עם בן זוג לאחר תאונה. בן זוגי עדיין סובל מכאבים, דבר שגם מגביל את יכולתו לפעול וגם מתסכל אותו. כרגע הוא מדוכדך מאד (במילים עדינות) וישנם ימים שלמים שאינו קם בכלל. נסיונותיי לתמוך נפשית לא ממש מוצלחים וזה מוסיף למתח בנינו ולמתח שאני חווה.
בעיקר אני רוצה לדבר עם תומכים אחרים ולקבל עצות כיצד לתמוך בצורה שתקדם את שנינו ולא תפגע בי. אשמח לדבר עם כאלו שעברו משברים כאלו ועצות למי פונים. אשמח גם לייעוץ בבחירת איש מקצוע שיכול ללוות אותי בתהליך.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה בתומכת
רוני פרישוף09/03/2010שלום לך,
ראשית, רפואה שלמה והחלמה מהירה לבן זוגך.
חשוב מאד שבן זוגך ימצה את אפשרויות הטיפול במצבו. במרפאות כאב נעשה איבחון וטיפול במצבי כאב כרוני. פסיכולוג רפואי יוכל לייעץ לו ולך כיצד להתמודד עם המצב. קבלו הפנייה במחלקה בה הוא מטופל. ייתכן שגם טיפול תרופתי אנטי-דכאוני יוכל לשפר את מצבו.
עבור עצמך את יכולה לפנות לפסיכולוג קליני או רפואי, המנוסה בשיקום. עוס"יות במחלקה יכולות לעזור ולכוון. ישנן גם קבוצות תמיכה לאנשים במצבך. באינטרנט יש פורומי תמיכה רבים.
אני מקווה שתמצאי את העזרה המתאימה לך. מחזקת את ידייך,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)