תלונה על פסיכולוג פרטי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תלונה על פסיכולוג פרטי
    ריטה
    09/03/2010

אני רציתי לשאול שאלה: לא מזמן הגעתי לפסיכולוגית פרטית והיא בפגישה השנייה ללא כל סיבה התחילה להגיד לי הערות נורא מעליבות וככה ללא סיבה אמרה לי שאינה רוצה לעבוד איתי. לפי דעתי זה מאד לא בסדר לדבר ככה אל אדם במצוקה שמאד רוצה לעזור לעצמו. האם אני יכולה להתלונן עליה על כך וכיצד, או שפסיכולוגים פרטיים יכולים לדבר אל מטופלים איך שמתחשק להם? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תלונה על פסיכולוג פרטי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תלונה על טיפול פרטי

רוני פרישוף
    09/03/2010

הי ריטה,

אני יכולה רק לתאר לעצמי כמה את כואבת.

כעקרון, גם מטפלים פרטיים מחוייבים לקוד האתי של הפסיכולוגים. כמי שרשיונם ניתן להם על ידי משרד הבריאות, הם נתונים לפיקוח של משרד הבריאות.

ניתן להגיש תלונה על פסיכולוג פרטי לועדת האתיקה של מועצת הפסיכולוגים במשרד הבריאות. ככל הידוע לי, לא ניתן להגיש תלונה בעילום שם.

אם את מאמינה שיש סיכוי לתיקון, נסי לשלוח לה מכתב שבו את מפרטת את מה שהרגשת ומה נראה לך לא תקין. אולי היא תגיב באופן שיפייס את רוחך.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו