צבא

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום
 
  • צבא
    מישהו
    12/03/2010

    לכל אלה שקוראים את הכתבה הזאת והם בדרכם ליציאה מהצבא על אי התאמה, אספר לכם את סיפור.

    שרתתי בצבא שנתיים ומתוכם היה לי 8 חודשי ימי תבן (דפוק) ישבתי נכנסתי ישבתי נכנסתי לכלא.
    פעם הרביעית שיצאתי מהכלא שלחו אותי לוועדת בלתי מתאימים שם ברוב טיפשוטי יצאתי מהצבא, נשמתי לרווחה, חשבתי שזהו הסיוט נגמר, זהו אני חופשי
    חופשי לכל דבר.. ההרגשה הזאת חיזקה אותי בערך חודשיים ואז הכל התחיל להתפרק.
    בואו נגיד שעבר כבר 6 שנים שאני משוחרר אבל עד היום כל יום כל שעה ולפעמים כל דקה אני חושב על הצבא, איך לא סיימתי? איך כל החברה מהמחזור מהשכונה ואפילו מהצבא סיימו 3 שנים ואני לא. איך בן אדם כמוני, פטריוט אמיתי שקיבל זימונים ליחידות מובחרות ואף התגייס ליחידה קרבית לא סיים צבא? זה אני.
    אני חיי בשקר את הסובבים אותי ואת חיי, לכולם אני מספר שסיימתי צבא אפילו לחברה שלי ספרתי שאת הצבא סיימתי בעיניים עצומות, חברים זה לא ככה. אנחנו חיים במדינה שכולם עושים צבא, היום החבר שלך יצא מהצבא וגם אתה רוצה, חשוב רחוק מחר הוא לא יהיה חבר שלך ואתה תיהיה לבד.
    היום קשה לך בצבא אבל תחשוב, תחשוב טוב טוב, תראה אותי, ביום יום המוח שלי עסוק בלאכול את עצמי על זה שלא סיימתי צבא, אני בסירה הזאת לבד. עברו 6 שנים מאז אבל עדיין קשה לי להתנתק מזה.
    אני מפחד מהיום שכולם יגלו ששקרתי, אם זה בעבודה ואם זה בחיים עצמם, לאחרונה אף ניסיתי לגייס את עצמי למילואים, אבל שם.. שם אף אחד לא הסתכל עלי וקיבלתי ניתוק בפנים. לא סיימת 3 שנים תוכל את עצמך.

    את התעודת שחרור שלי קיבלתי עם הסטטוס "שירת 1 שנים ו4 חודשים" אז בואו נגיד שאת הזכויות קיבלתי כמו מענק ועבודה מועדפת.
    לגבי רישום פלילי במשטרה, אז כן, מופיע. כמובן שבאף עבודה לא הסתכלו על זה בכלל, יש סעיף אחד שכתוב בו "עריקות" זה נמחק לאחר 10 שנים.

    לגבי העבודות לעתיד, עבודות ממשלתיות ובטחוניות לא בפרק שלי. אותי לא מקבלים, אין 3 שנים אין עבודה ממשלתית, שהיום עבודות ממשלתיות נחשבות לעבודות הבטוחות ביותר בשוק.

    אני את המרות כבר קיבלתי. אם רק הייתי יכול לחזור אחורה להחזיר את הכל מהתחלה. או שאולי יש איזה דרך שאפשר לתקן את הטעות שעשיתי ולהמשיך לתרום, כי אני לא שונה מאף אחד אחד אני כמו כולם, כמו כולם עם טעות גדולה שעשיתי..

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צבא

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • שירות צבאי

    רוני פרישוף
    13/03/2010

    תודה על השיתוף.

    חשוב שחברה' בגיל צעיר יעשו הרבה חושבים לפני שהם פועלים באופן שעשוי להשפיע על כל עתידם וזהותם האישית.

    יפה שאתה חולק בנסיונך. אני מאחלת לך למצוא את המסלול הטוב והמתאים לך בחיים, ושרק תחכים ותתחזק מתוך הטעויות.

    בהצלחה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו