מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צבאמישהו12/03/2010
לכל אלה שקוראים את הכתבה הזאת והם בדרכם ליציאה מהצבא על אי התאמה, אספר לכם את סיפור.
שרתתי בצבא שנתיים ומתוכם היה לי 8 חודשי ימי תבן (דפוק) ישבתי נכנסתי ישבתי נכנסתי לכלא.
פעם הרביעית שיצאתי מהכלא שלחו אותי לוועדת בלתי מתאימים שם ברוב טיפשוטי יצאתי מהצבא, נשמתי לרווחה, חשבתי שזהו הסיוט נגמר, זהו אני חופשי
חופשי לכל דבר.. ההרגשה הזאת חיזקה אותי בערך חודשיים ואז הכל התחיל להתפרק.
בואו נגיד שעבר כבר 6 שנים שאני משוחרר אבל עד היום כל יום כל שעה ולפעמים כל דקה אני חושב על הצבא, איך לא סיימתי? איך כל החברה מהמחזור מהשכונה ואפילו מהצבא סיימו 3 שנים ואני לא. איך בן אדם כמוני, פטריוט אמיתי שקיבל זימונים ליחידות מובחרות ואף התגייס ליחידה קרבית לא סיים צבא? זה אני.
אני חיי בשקר את הסובבים אותי ואת חיי, לכולם אני מספר שסיימתי צבא אפילו לחברה שלי ספרתי שאת הצבא סיימתי בעיניים עצומות, חברים זה לא ככה. אנחנו חיים במדינה שכולם עושים צבא, היום החבר שלך יצא מהצבא וגם אתה רוצה, חשוב רחוק מחר הוא לא יהיה חבר שלך ואתה תיהיה לבד.
היום קשה לך בצבא אבל תחשוב, תחשוב טוב טוב, תראה אותי, ביום יום המוח שלי עסוק בלאכול את עצמי על זה שלא סיימתי צבא, אני בסירה הזאת לבד. עברו 6 שנים מאז אבל עדיין קשה לי להתנתק מזה.
אני מפחד מהיום שכולם יגלו ששקרתי, אם זה בעבודה ואם זה בחיים עצמם, לאחרונה אף ניסיתי לגייס את עצמי למילואים, אבל שם.. שם אף אחד לא הסתכל עלי וקיבלתי ניתוק בפנים. לא סיימת 3 שנים תוכל את עצמך.
את התעודת שחרור שלי קיבלתי עם הסטטוס "שירת 1 שנים ו4 חודשים" אז בואו נגיד שאת הזכויות קיבלתי כמו מענק ועבודה מועדפת.
לגבי רישום פלילי במשטרה, אז כן, מופיע. כמובן שבאף עבודה לא הסתכלו על זה בכלל, יש סעיף אחד שכתוב בו "עריקות" זה נמחק לאחר 10 שנים.
לגבי העבודות לעתיד, עבודות ממשלתיות ובטחוניות לא בפרק שלי. אותי לא מקבלים, אין 3 שנים אין עבודה ממשלתית, שהיום עבודות ממשלתיות נחשבות לעבודות הבטוחות ביותר בשוק.
אני את המרות כבר קיבלתי. אם רק הייתי יכול לחזור אחורה להחזיר את הכל מהתחלה. או שאולי יש איזה דרך שאפשר לתקן את הטעות שעשיתי ולהמשיך לתרום, כי אני לא שונה מאף אחד אחד אני כמו כולם, כמו כולם עם טעות גדולה שעשיתי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירות צבאי
רוני פרישוף13/03/2010תודה על השיתוף.
חשוב שחברה' בגיל צעיר יעשו הרבה חושבים לפני שהם פועלים באופן שעשוי להשפיע על כל עתידם וזהותם האישית.
יפה שאתה חולק בנסיונך. אני מאחלת לך למצוא את המסלול הטוב והמתאים לך בחיים, ושרק תחכים ותתחזק מתוך הטעויות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)