מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחוף ביותרלסמדר16/10/2007
רונן, שלום רב. אמש, מישהו או מישהי החליט לעשות ממני צחוק, כנראה משועמם בחיים, השתמש בשמי ובאיימל שלי ושאל אותך, שאלה בשפת גוף שפניתי לפורום אחר והעתיק חלק מהשאלה שכתבתי בעצם לפורום אחר והמציא תשובות וכתב לך כאילו אני כתבתי. אני רואה זאת בחומרה רבה, פניתי למנהל הפורום, הוא הבהיר לי מה לעשות. יש חברה לייצים שכנראה מתוסבכים ומשעמם להם בחיים. אם אצטרך לפנות אליך לא אהסס , אך על השאלה של מקרה מוזר שקרה לי כלל וכל לא פניתי אליך בשאלה, כי לא מצאתי לנכון לשאול או לשתף אותך , לא שאני פוסלת אותך חלילה, אך זה חמור מאד שמישהו משתמש בשמי , באיימל שלי, רמאות אחת גדולה. המקרה סודר, הטעות שלי שבעבר הרחוק מסרתי איימל פרטי שלי ומאז קרה כמה פעמים שהשתמשו בו בפורומים שונים. המנהל סידר את העניין ומקווה שזה לא יחזורו לסורו. מצטערת למי שהטריד אותך לשווא. ויפה שאתה עוזר לאנשים בפורום. יישר כח לך. יום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיצה עבורך
לסמדר16/10/2007מישהו כאן החליט לעשות צחוק מעצמך ומכניס שמות שאת לא כתבת וכן איימל.
לכן עצתי לך לתבוע את מי שצריך לתבוע כי יש זכויות הפרט.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבב
לילי24/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)