דחוף ביותר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דחוף ביותר
    לסמדר
    16/10/2007

רונן, שלום רב. אמש, מישהו או מישהי החליט לעשות ממני צחוק, כנראה משועמם בחיים, השתמש בשמי ובאיימל שלי ושאל אותך, שאלה בשפת גוף שפניתי לפורום אחר והעתיק חלק מהשאלה שכתבתי בעצם לפורום אחר והמציא תשובות וכתב לך כאילו אני כתבתי. אני רואה זאת בחומרה רבה, פניתי למנהל הפורום, הוא הבהיר לי מה לעשות. יש חברה לייצים שכנראה מתוסבכים ומשעמם להם בחיים. אם אצטרך לפנות אליך לא אהסס , אך על השאלה של מקרה מוזר שקרה לי כלל וכל לא פניתי אליך בשאלה, כי לא מצאתי לנכון לשאול או לשתף אותך , לא שאני פוסלת אותך חלילה, אך זה חמור מאד שמישהו משתמש בשמי , באיימל שלי, רמאות אחת גדולה. המקרה סודר, הטעות שלי שבעבר הרחוק מסרתי איימל פרטי שלי ומאז קרה כמה פעמים שהשתמשו בו בפורומים שונים. המנהל סידר את העניין ומקווה שזה לא יחזורו לסורו. מצטערת למי שהטריד אותך לשווא. ויפה שאתה עוזר לאנשים בפורום. יישר כח לך. יום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף ביותר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיצה עבורך

לסמדר
    16/10/2007

מישהו כאן החליט לעשות צחוק מעצמך ומכניס שמות שאת לא כתבת וכן איימל.
    לכן עצתי לך לתבוע את מי שצריך לתבוע כי יש זכויות הפרט.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בב

לילי
    24/10/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו