מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חיפוש עבודהאילנית15/03/2010
אני אם נשואה יושבת עם תינוקת כבר יותר משנה
מאוד בא לי להתחיל לעבוד, אך כרגע איני מוצאת עבודה במקצוע למדתי הרבה אך אין לי ניסיון רב( סתם עבודה לא מתקבלת על הדעת) ואני די מתוסכלת מכך
אני יודעת שאני כן אמצא מפתח לעצמי אם אני אעסוק במשהו מאתגר וגם משהו שאצליח בו
וכדי לא לשקוע בדיכי אני לוקחת אומגה 3( וזה די עוזר)
רשמתי את בתי לגן - הגננת היתה מאוד לבבית ונחמדה
יום לאחר מכן היה לי מצב רוח מעולה מדי הרבה זמן
ואז בערב בעלי סיפר לי שהצלחה בראיון עבודה מורכבת לרוב מרושם ראשוני( שפת גוף- קול
ולא מניסיון
אלה דברים שלא תמיד אני יכולה לשלוט עליהם- וזה די הכניס אותי למצב רוח רע
יש לך אולי משהו להציע לי מה אפשר לעשות בזמן שעדיין אין עבודה, וזה כן יאתגר אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיסוק ומצב רוח
רוני פרישוף16/03/2010הי אילנית,
יש שפע עיסוקים שאדם יכול לעסוק בהם כדי להרגיש שחייו מלאי סיפוק, אתגר ועניין. התנדבות, פעילות קהילתית, תחביבים שונים, יצירה, ספורט, השתתפות בפורומים באינטרנט, האזנה להרצאות וקורסים, פעילויות תרבות, עבודה בשכר נמוך אך בתגמול רגשי גבוה (למשל בתחומי הסיוע).
מהתאור שלך נשמע שאת גולשת די בקלות למצבי רוח רעים. כדאי לך לנסות לפתח חוסן נפשי, וצורות התמודדות טובות יותר עם חוסר-וודאות, חוסר שליטה ותסכול. לא תמיד אנחנו מצליחים "לסדר" את המציאות שלנו לשביעות רצוננו, אך תמיד כדאי להתייחס למה שיש, באופן חיובי ואופטימי, עם כוחות ואמונה.
תהני מהתקופה המצפה לך, ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיפוש עבודה
אילנית17/03/2010אילו שיטות טובות להתמודדות עם חוסר ודאות?
מה אפשר לעשות כשאני נמצאת בתןך הבית והקטנה שלי ישנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)