אני חושב שאני בדיכאון קשה.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אני חושב שאני בדיכאון קשה.
    אלכס ק.
    16/03/2010

אני רקדן ומעולה. כל החיים ידעתי רק לשמוח לצאת למסעדות יוקרתיות עם אנשים איכותיים. להנות מהחיים ולהשקיע 24-7 בריקודים שלי. לפני כשנה וחצי. בת זוגתי לריקודים נכנסה להריון והתחתנה ולא יכלה לרקוד. התחילו אצלי בעקבות כך בעיות כלכליות. התחלתי עם סמים. ניכסנתי לדיכאון. מעברי דירה לא מוצלחים. קשרים עם אשנשים שעשו לי עוד יותר רע בחיים. הכל לא הולך. אין כוח לעבוד.....אין כוח לכלום....לא רוצה להתגייס.. לא סובל את אמא שלי ....את המשפחה שלי....יש לי רק חברה טובה אחת. הברחתי את כולם. שותה כמעט כל יום ואף נגעתי בסמים...כל הזמן עצבני. לא מצליח לשלוט בזה....טוקף אנשים....מרביץ ושובר דברים בבית....בוכה במשך כל היום. לא רוצה לאכול....הגעתי לתת משקל של 12 קילו...היו מצבים שלא אכלתי 4-5 ימים....שתיתי ויסקי וודקה אם זה נחשב....ושוב סמים כדי לברוח מהמציאות... והכל רק הולך ומדרדר כלום לא מצליח לי כושל בכל דבר שאני עושה... רעידות בידיים קלות....נשירת שיער קשה...כל הזמןןן אניעצבני! ובדיכאון! רע לי כל הזמן בחיים למרות שהמצב שלי יכול להיות יותר גרוע....הפסקתי לצהשקיע בעצמי חיצונית....לפעמים יכול לשכב יומיים 3 במיטה בלי להתקלח אפילו....
    שתיתי לפני 5 חודשים יותר מידי יום לפני גיוס(ולא יכולתי לחשוב לא על הגיוס ולא על המזך חיים אחרי גיוס כי זה רק היה עושה לי יותר רע) אז קפצתי 4 קומות....ובכל זאת נשארתי בחיים אח עם יד שבורה...ועכשיו בינתיים לעוד חצי שנה לא אוכל לחזור לרקוד ולכלכל את עצמי כספית אז שוב דיכאון ובכי מתפרץ...עצבים לא נורמליים....בזמן אחרון אני חושב על מוות כבר 4 שבועות ברציפות וגם כשאני רושם את ההודעה הזאת ורואה מהחלון את ה7 קומות למטה... לא יודע איך לצאת מהמצב הזה בכלל... יש לי כל כך הרבה בפנים על הילדות הקשה שלי ועל החיים שלי כרגע שאני לא רואה שום סיבה להיות אופטימי....פשוט לא רוצה יותר....כאילו....כמה כבר אפשר....נו מה כבר עוד יכול לקרות לי?
    מה אני עושה? ללכת מהחיים האלה או מה? לפסיכולוג אני לא אלך!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עשיתי פה את אחד המבחנים שלכם...

אלכס ק.
    16/03/2010

דיכאון חמור
    האבחנה עפ"י שאלון בק הינה דיכאון ברמה חמורה. יש לשקול פנייה לייעוץ וטיפול.

אבל לא רוצה לפנות לפסיכולוג....ואם זה יעזור לי להנות אולי טיפשה מהחיים שוב מה שבכלל לא נראה לי...אז זה יהרוס לי את העתיד בתחום הריקודים...אז אני בכלל חושב לא להמשיך לחיות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דכאון

רוני פרישוף
    18/03/2010

הי אלכס,

אני שומעת שמצבך הנפשי קשה ביותר. אתה במצוקה איומה, ולא רואה שום מוצא למעט סמים, אלכוהול, ואף התאבדות.

אתה נמצא במסלול חלקלק של הרס עצמי, ולא יודע איך לעצור.

אין ספק שאתה זקוק לעזרה והכוונה מקצועית. אין שום סיבה שטיפול פסיכולוגי יפגע בעתידך כרקדן. הטיפול הוא חסוי ודיסקרטי, ומיועד רק למענך ולטובתך. אני לא יודעת איך אתה מצייר בדמיונך טיפול, ומדוע זה נתפס לך כל כך שלילי. אני מבטיחה שלך שיש מטפלים או מטפלות מאד נחמדים, מבינים וחכמים, שתוכל להרגיש אצלהם בנוח, ולקבל תמיכה וחיזוק.

טיפול תרופתי יוכל להקל עלייך מאד מאד. הטיפולים היום הם יעילים ביותר, לא ממכרים ויחסית מעוטי תופות לואי. אמנם מדובר בכימיקלים, אבל הרבה יותר בריאים ונכונים מאשר סמים ואלכוהול, שמהם תצטרך להיגמל.

אני מאחלת לך שתמצא מנוחה לנפש הכואבת, ושמחת חיים ואנרגיה, שיחזרו להרקיד אותך

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו