אני סובל ....

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אני סובל ....
    ש.ש
    22/03/2010

שלום רב ,
    אני בחור ערבי בן 27 , התחתנתי לפני פחות משנה , אני עובד במשרד ואני נהנה מעבודתי ואוהב את אשתי מאוווד , הבעיה שאני סובל ממנה היא שאני כל הזמן מרגיש שמשהו רע יקרה לי .
    לפני לפחות חמש שנים הייתי מדבר עם אנשים דרך האינטרנט ולא הייתי מזדהה או אומר את שמי, , סתם דיבורים על כל מני שטויות , רק שבתקופה האחרונה אני מדמיין שאותם אנשים מחפשים אותי ורוצים לנקום ממני כי שיקרתי להם ולא אמרתי את שמי , כל פעם שמשיהו מצלצל חסוי לפלאפון שלי אני מת מפחד, ואם אני מפספס את השיחה לדוגמה אני מתחיל לחשוב שהנה אחד מהם התקשר והוא גילה אותך ורוצה לנקום ממך , למרות שאני לא עשיתי להם רע בסך הכל שיקרתי בשם שלי וזה דבר שכולם עושים , אני יודע ביני לבין עצמי שמה שעובר עלי הוא בעיה נפשית ואני מנסה להרגיע את עצמי רק שאני לא מצליח , אני בוכה הרבה והרבה ימים אין לי חשק לעשות דבר , זה מפריע לי מאוווד , איך אני אוכל לצאת מהמצב הזה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני סובל ....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סובל

דניאלה הרץ
    22/03/2010

יש תרופות שיכולות מאד להקל על החרדה שאתה חש וכיוון שאתה נשמע מאד מודע אני חושבת שגם טיפול בשיחות יכול מאד לעזור. בבקשה פנה לטיפול או לרופא פסיכיאטר. אל תמתין כי אתה מאד סובל.

בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו