בעיה קשהה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה קשהה
    בעיה קשה
    23/03/2010

לפני שנתיים הכרתי מישהי הינו חברים בלב ובנפש...היינו נפרדים הרבה. וחוזרים.. ישבנו שעות ביחד הלכנו לטייל היה נחמד.... הבעיה שאחי ראה אותה ונדלק עליה.. עכשיו היא כבר רוצה להתחתן ואני לא בשל לחתונה בכלל... אז היא רצתה לעזוב אותי בגלל זה אז אחי שמע על זה ובקש שאני יפגיש אותו איתה... בהתחלה חשבתי שזה רעיון כי אחי יותר גדול ממני והוא כבר כן רוצה להתחתן... אז שכנעתי אותה שתצא איתו... (היא ממש לא רצתה בהתחלה) ועכשיו הם נפגשים.... ואני אוכל תלב... כל פעם שהוא יוצא אליה אני מרגיש זוועה במיוחד שהוא מספר לי מה היה בפגישה... אני מאוד מתחרת על זה.. עכשיו היא גם לא רוצה לדבר איתי בשביל לא להחזיר תגלגל לאחור... עכשיו. הוא הזמין אותה לליל הסדר ואני לא יודע איך להתמודד עם זה... נכון לעכשיו לשניהם לא ממש איכפת שזה מפריע לי אני כאילו כבר לא שייך אליה פעם היא הייתה באה לבית שלי בזכותי היום זה בשביל אחי זה מאוד קשה לי וזה לא ממש מפריע להם הם אומרים שאין מה לעשות ושאני הבאתי את זה על עצמי ואני צריך להתמודד...... גם לא הולך לי עכשיו עם בנות אחרות מאוד קשה לי למצוא מישהי .... וואלה אני לא יודע מה לעשות... מישהו שמע פעם על סיפור מוזר שכזה??... זה נורמאלי בכלל??? שאחי יוצא עם מישהי שיצאתי איתה שנתיים... ושעדיין יש לי רגשות אליה?... זה נורמאלי שאני מקנא??? מה אני יכול לעשות בשביל לא לקנא עד כדי כך שאני משתגע?...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה קשהה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה קשה מאוד

יפעת קלוש יגל
    23/03/2010

שלום לך
    אין ספק שאתה נמצא במצב בלתי אפשרי, שמשגע אותך.
    מאוד עצוב שאחיך ובת זוגו לא אמפטים לרגשותיך.
    עשית טעות, שיכולה ללמד אותך הרבה, ואתה צריך לתת קודם לעצמך תשובה מה הניע אותך לעשות זאת, ולהיות עיוור למצב הבלתי אפשרי שיכול להיווצר.
    את כותב שאחיך ביקש ואתה ממש התאמצת, זה מעלה שאלה עד כמה אתה רגיש אולי יותר לצרכים של אחרים, ופחות לשלך.
    אולי גם אתה לא מספיק צועק את הקושי שלך, וקל להתעלם ממצוקתך.

נסה לדבר שוב עם אחיך שלפחות יביא אותה פחות הבייתה, לא לסדר, ובוודאי שאתה לא צריך לשמוע את ספוריו על הפגישות אם זה גורם לך סבל, תעצור, ותהיה במגע ע רגשותיך, ואל תוותר על עצמך.
    בהצלחה1

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו