אכזבה גדולה ממי שאני

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אכזבה גדולה ממי שאני
    tuga
    17/10/2007

אני בת 22,אני מרגישה כל כך לבד...
    אני לא מסוגלת לעבוד, אני מרגישה שהחופש שלי נלקח, לתת 8 שעות ביום מהזמן שלי, 8 שעות שעוברות לי כמו נצח וזה אל משנה אם אני אהיה מוכרת בחנות בגדים או טלמרקטינג, אני מרגישה שאני לא ממצה את עצמי, יש לי חבר שנה וחצי ואנחנו במשך ה8 החודשים האחרונים לא מפסיקים לריב כל יום, ואני מעריפה עליו אהבה ובטחון לו הוא זקוק והוא לא משקיע בי, עם זאת אני אוהב תאותו ואני מנסה תמיד להבין אותו, פשוט כל כך קשה לי לראו תאת עצמי בלעדיו, אחרי שנה וחצי של חיים משותפים יחד, הוא יכול לשבת עם המחשב כל היום ולא להתייחס אליי, ויש ימים שהוא כל כך אוהב אותי, אבל קשה לי מאוד ככה.אני מרגישה לא מוצלחת, אני לא עובדת לא לומדת, מערכת היחסים שיש לי לא מספיקה לי, אבל אני גם מפחדת להיות לבד.אני רוצה חבר טוב שיקשיב לי, שיאהב אותי, שיתמוך בי שיעזור לי. למה נאי לא מסוגלת לעבוד? הרי אני בחיים לא יכולה להצליח בחיים אם אני לא עובדת, למה אני מרגישהשזה כמו כלא? הצבא היה לי אותו הדבר, הרגשתי גם כמו כלא ולכן יצאתי אחרי חצי שנה של גיהנום. מסגרת של לימודים אני מאוד מאוד אוהבת.אני רוצה אהבה ,אני רוצה להצליח, אני רוצה להיות משהוא...ואני לא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אכזבה גדולה ממי שאני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כבלים...

רונן דוד
    21/10/2007

הבעיה כמו שאני רואה אותה,
    היא הצמדותך לדברים נוחים בחיים גם אם הם לא עושים לך טוב.

את כובלת את עצמך, מפחדת להעיז ולשנות, שמה יהיה יותר גרוע.

אני אומר לך באחריות שאם רע לך בעבודה, בזוגיות או בכל דבר אחר, יש מפלט ויציאה מהמערכת יכולה לעשות רק טוב !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו