חיה בעבר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חיה בעבר
    נעה
    27/03/2010

שלום,
    אני יכולה להעיד על עצמי שאני שופטת את עצמי ולפעמים מלקה את עצמי על טעויות שעשיתי מעבר להיגיון (זמן רב לאחר המקרה).
    אני מוצאת את עצמי כמעט יום יום חושבת על העבר ובעיקר על בני זוג שהיו לי. אני לא מצליחה להרפות ממנו ואף חשה כאב בכל פעם שנודע לי משהו חדש עליהם. יש בי איזשהו כעס על כך ששכחו אותי, המשיכו הלאה, לא חושבים עליי אפילו ואותי זה לא עוזב.
    אני לא יכולה להגיד שזה נובע מאהבה שאני חשה כלפיהם, למעשה אין לי ממש הסבר לכך...
    מה שאני מנסה לשאול זה- איך שוכחים את העבר ומפסיקים לחיות אותו? איך מרפים ומפסיקים לחשוב ולנתח? איך מפסיקים להרגיש צביטות בלב?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיה בעבר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפנים אל העבר

רוני פרישוף
    01/04/2010

שלום נעה,

אנשים שמתארים תחושות דומות לשלך, מאופיינים לעיתים בתכונות כמו: חוסר בטחון, צורך מוגבר בשליטה ורמת קינאה גבוהה. תכונות אלו יוצרות נטיות אובססיביות, במיוחד במישור הרומנטי, ובתוך כך קושי ועיכוב בהתפתחות האישית. אם את מזדהה עם דברים אלו, ובכל מקרה אם הדפוס שאת מתארת גורם לך קשיים וסבל רב, רצוי שתקבלי עזרה מקצועית.

כל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו