מצב מאוד לא נעים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מצב מאוד לא נעים
    מבולבלת
    28/03/2010

שלום,

לא יודעת עד כמה תוכלו לעזור לי אבל אני במצב קצת בעיתי
    אני בת 24 לא מזמן נפרדתי מחבר שלי (הינו ביחד 5 שנים) ההורים שלי היו מאוד קשורים אליו ולקחו את זה מאוד קשה... לא משנה מה אני אומרת הם לא מוכנים לקבל את העובדה שזה מה שטוב בשבילי, מחפשים אשמים הסביבה והחברים שלי ובקיצור מתעסקים בשטויות...
    בתקופה האחרונה התקרבתי מאוד למישהו מהחברה שלי וזו פעם ראשונה בתקופה המאוד מאוד ארוכה שאני באמת מרגישה טוב, ופה המצב באמת מסתבך ההורים שלי לא מוכנים שאני אצא איתו (אני יודעת שזה מגוחך אחרי הכל אני בת 24) מביאים אולטימטומים מטופשים שינתקו איתי את הקשר ולא מוכנים להקשיב כלל למה שיש לי להגיד... (אולי כדאי לציין שזה מה שבד"כ קורה להורים רוסים לבנות...)

אני לא כל כך יודעת איך להתמודד איתם מצד אחד כבר אין לי כוח להתעסק בזה ובא לי באמת לנתק איתם את הקשר אבל מצד שני הם בכל זאת ההורים שלי...

אשמח לשמוע דעה/עצה...

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מצב מאוד לא נעים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונליקט נאמנויות 2

יפעת קלוש יגל
    31/03/2010

שלום

קראי את תגובתי ללולה, אם כי המקרה שלך נראה לך שקונפליקט הנאמנויות הוא נאמנות לעצמך או להורייך. אין לך ברירה אלא להמשיך בתהליך של נפרדות ועצמאות והורייך יצטרכו לקבל את ז שאת כבר לא בשליטתם, בסופו של דבר אלו הם חייך. דברי איתם נסי להסביר להם גייסי לטובתך א כל מי שאת יכולה והראילהם שאת מאוד רצינית בדעותיך העצמאיות אך גם מוכנה להקשיב להם.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו