מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה במערכת יחסיםלולה28/03/2010
הנני בת 29, בחורה בריאה, עובדת במשרה מלאה ומלאת שמחת חיים.
כיום יש לי חבר מזה כ-4 שנים, המתגורר כשעה נסיעה מביתי. אף על פי המרחק
יחסינו מתנהלים במפגשים של אחד לשבוע בסופי שבוע ולעיתים באמצע השבוע
אנו נפגשים. לפני כחצי שנה חברי רב עם אימי , אימי איננה מקבלת אותו ולא מוכנה
לראותו לעולם, ומבחינתה הוא איננו קיים במשפחה. אף על פי הקושי מערכת היחסים
המשיכה אך פגישותינו התעמטו, משום שחברי מרגיש שאין לו מקום להגיע אליו משום שאימי
אסרה עליו להגיע לביתי. כתוצאה מכך אחד ההחלטות שעשיתי הנה לשכור דירה עם שותפה.
לאחרונה נוצר מעין מרחק במערכת יחסים , אנו נוטים לריב רבות, ואף עולות לי מחשבות לגבי
פרידה. מאוד מטריד הדבר שחברי איננו עשה שום צעד על מנת לגשר על הפערים עם הורי, אני מאוד
קשורה למשפחתי ולא אתן לאף אדם לנסות לנתק אותי ממנה. אשמח אם תוכלי לייעץ לי.
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונפליקט נאמנויות
יפעת קלוש יגל31/03/2010שלום לולה
קשה להתייחס לעומק כי חסרים המון פרטים. באופן כללי ריב בין בן הזוג להורים הוא די שכיח לצעריויוצר הרבה קונפליקט נאמנויות. הרה פעמי אלו ההורים שיוצרים אותו מתוך קושי לשחרר את הילדים, מתוך מחשבה שאף אחד לא מספקי מוצלח עבור ילדם ומתוך תחרות וקנאה.
את בן הזוג אפשר להחילף, הורים לא, נסי לבחון לעמוק מה בדיוק קרה, כי זה עלול לחזור על עצמו גם עם בן זוג אחר.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)