מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני צריך את העזרה שלכם, אני משתגעיוני (שם בדוי29/03/2010
שלום קוראים לי יוני (שם בדוי) ואני בן 20, יש לי חברה שנה וקצת.
בתקופה האחרונה אנחנו רבים ממש הרבה, ויש בנינו הרבה מתחים, בתקופות של כל יום ואפילו פעמיים ביום.
ההורים שלה לא מקבלים אותי, בגלל שהם היו מעורבים בכמה מהמריבות שלנו.
אנחנו אוהבים אחד את השני מאוד, וקשה לנו לוותר אחד על השני,ואני יכול להעיד עלי שאני מאוד אובססיבי אליה, מאוד! ממש מכור אליה.
וממש קשה לי עם כל המצב הזה שנקלענו אליו, ניסינו הרבה פעמים להיפרד ולנתק את הקשר אבל אני ממש מרגיש שאני לא יכול בלעדיה ובגלל זה אנחנו תמיד חוזרים.
היא בחורה תמימה, מקשיבה ומאמינה לכל מה שאומרים לה, והמשפחה שלה לא מפסיקה לרדת עליה, לדחות אותה, לריב איתה, וכל זה בגלל הקשר הזה שלנו וזה מאוד משפיע עליה ומבלבל אותה וזה גורם להרבה מתחים בנינו. ניסינו הרבה פעמים לשנות את הרושם שההורים שלה קיבלו עלי אבל ללא הצלחה.
הבקשה שלי קצת מוזרה, אני מאוד רוצה להשתחרר ממנה, ז"א לשכוח ממנה שאני יוכל להיפרד ממנה, אני מאוד אוהב אותה ואני לא רוצה שהמשפחה שלה תריב איתה כל הזמן בגללי..
אני ניסיתי להיות עם בחורות אחרות אבל אני כל הזמן חושב עליה, אני אפילו ברחתי כמה פעמים מהבסיס רק בשביל לראות אותה ולהרגע.
מה הדרך הכי טובה שתעזור לי לשכוח ממנה?
אני ממש צריך את העזרה שלכם אני מרגיש אבוד ומיואש.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלות והתמכרות
יפעת קלוש יגל31/03/2010שלום יוני
קשה לי להבין מה בדיוק גורם לתלות כל כך גדולה בחרה שלך, אבל קרוב לודאי שזו תכונה שבאה לידי ביטוי גם בתחומים אחרים,, ויש לך נטייה לתלות והתמכרות. קשה מאוד להפסיק לבד קשר כזה, משום שהיא מספקת לך צורך נפשי מאוד עמוק, שאינך יכול בלעדיו.
כמו בהתמכרויות אחרות כדאי לקבל עזרה אצל איש מקצוע, במקרה הזה טיפול פסיכולגי.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)