מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שוב פעם אני.לינויי02/04/2010
כן רשמתי פה בעבר ופשוט התחשק לי לרשום שוב.
רוני הייתה זאת שתמיד היתה מגיבה חזרה על שאלותיי וכו'..
עד לפני 4 חודשים הייתי תמיד מסתובבת עם אנשים מבוגרים ממני [אני בת 16.2]
בסביבות גיל 38-50.גברים כמובן.לא הייתי מקיימת איתם יחסי מין אבל היינו בקשר כ"זוג"
הפסקתי ללכת איתם עקב הכרות שחברה הכירה לי בחור מוסלמי בן 17,ומהר מאוד עזבתי אותו והלכתי לחבר שלו בן 20 גם הוא מוסלמי .אמא שלי כמובן שלא ידעה שום דבר בכל זאת איזה אמא נורמטיבית תתן לבת שלה ללכת עם ערבי[?!][למרות שהיא גילתה אבל אמרתי לה ונשבעתי שהפסקתי איתו את הקשר]קיצור הקשר הזה לא טוב ולא בריא בישבלי וגם לסביבה שלי ורק אני נפגעת או ייפגע ממנו בהווה ובעתיד.אבל בכל זאת משהו מונע ממני להפסיק את זה.אני לא אוהבת אותו .שלשום היה לי ריב עם אמא שלי כי אמרתי שאני הולכת לחברה ובסוף היא גילתה ששיקרתי לה והיא הלכה לחברה הזאת וגילה שהיא בכלל לא בבית .ואז שוב היא ידע שאני עדיין בקשר עם ה"עקרב".[זה סתם ביטוי למוסלמ]בקיצור היה ריב ופה ושם אמרה לי את לא יוצאת מהבית תני לי תטלפונים שלך [יש לי שלושה]ובתגובה לזה רשמתי בישרא-בלוג שאני מתאבדת.למחורת בבוקר שוטרים הגיעו אלי הבייתה עקב ה"פרסום"שפירסמתי אתמול בישרא.וזה עשה סיבון יותר גדול .
בקיצור הבעיה היא כאן שבאמת אני חושבת לעשות משהו לעצמי אני לגמרי רצינית .אבל אני חושבת על ההשלכות שיהיו לאחר מכן ,בוא נגיד לא יצליח לי ויעשו לי שטיפת קיבה,ואני בסוף יחייה מי יקבל אותי ?!ישימו אותי באיזה בית חולים לחולי רוח ,צבא אני יכולה רק כ"חלום"שלא יתממש לי .
אני ממש בדילמה כי בעיקרון ממש לא טוב לי ומצד שני אני כ"כ מפחדת אם זה לא יצליח .מה אני אמורה לעשות ?אני חושבת גם שאני מתחילה להיכנס לאיזה סוג של דיכאון.
סליחה שרשמתי כ"כ הרבה.מקווה שתשובה תבוא במהרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בסבל
רוני פרישוף04/04/2010הי לינוי,
את מאד צעירה, כל החיים לפנייך, ורק את יכולה לדאוג לכך שאלה יהיו חיים טובים, מאושרים, ששווה לחיות אותם.
בשלב הזה, את עושה דברים בלי להבין ממש למה את עושה אותם, ובהרבה מקרים הבחירות שלך גורמות לך נזק וסבל. את חס וחלילה לא צריכה למות כדי לפתור את הבעיות, אלא את זקוקה להכוונה נכונה, ורצון טוב לשפר את מצבך.
אם למישהו כואב משהו בגוף, כמו כאבי שיניים או כאבי לב, הוא הולך לרופא כדי לטפל בבעייה (רופא שיניים או רופא לב). אותו דבר כאשר יש כאב נפשי גדול. את צריכה עזרה מקצועית כדי להבין למה כואב לך כל כך, ואיך אפשר לרפא את המצב. בקשי מאמא לעזור לך להשיג עזרה נפשית מקצועית.
אני רוצה להדגיש לך ולאחרים, שתמיכה באינטרנט יכולה להרגיע קצת, אבל זה לא פותר את הבעייה. כמו לקחת אקמול במקום אנטיביוטיקה. גם כשהתמיכה ניתנת על ידי אנשי מקצוע, וגם על ידי כותבים אנונימיים. אם יש סבל מתמשך, מחשבות אובדניות, והתנהגות של הרס עצמי, חייבים לקבל עזרה מקצועית רצינית.
חג שמח ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
לינויי04/04/2010קודם כל תודה רבה על התגובה שלך רוני .
אני מאוד מקווה שביינתיים הכל יסתר...
חרטתי על עצמי שוב אחרי הרבה זמן שלא עשיתי זאת .:: (
Stop living זה מה שרשמתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)