מכיר אותו

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מכיר אותו
    אורן
    05/04/2010

שלום רב.
    בשבוע הבא אני נפגש פגישה ראשונה עם מטפלת חדשה. נתברר לי כי המטפל מכירה באופן אישי מספר אנשים שאני מכיר. לכאורה אין בכך כל פסול שכן הטיפול כפוף לחוקי האתיקה ולסודיות . אולם, יש בעיתיות בכך אני לא מכיר את המטפלת ואת יושרה, אני לא בטוח כמה ארגיש בנוח לדבר בידיעה שזהו מידע אישי . מה דעתכן האם לחפש מטפלת אחרת ? לא להכניס ראש בריא למיטה חולה ? או לסמוך על האינטגרטי המקצועי של המטפלת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכיר אותו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכרים משותפים

רוני פרישוף
    05/04/2010

הי אורן,

היכרויות משותפות אכן עלולות להכניס "רעש" רקע בלתי רצוי לטיפול.

כמו שאתה אומר יש להניח שמטפלת מחוייבת לחסיון, אך אם המכרים המשותפים הם בדרגת קירבה גבוהה, אתה עלול למצוא עצמך מוטרד מאינטראקציות אמיתיות ומדומיינות המתרחשות מחוץ לחדר הטיפולים ומשפיעות על האופן שבו היא רואה אותך.

הייתי מוותרת על הטיפול במידה והמכרים המשותפים הם בדרגת קירבה גבוהה מאד כמו אחים, חברים קרובים וכיוב'. אם מדובר בקירבה רופפת יותר, זה כבר תלוי במידת הרגישות שלך, ובמידת ה"סטריליות" שאתה זקוק לה כדי להרגיש נוחות ובטחון.

בכל מקרה, זהו נושא שרצוי והכרחי לפתוח בטיפול, ולעבד, עד שתנוח דעתך.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו