אפילפסיה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אפילפסיה
    אור
    10/04/2007

היי...
    יש 2 דברים שמציקים לי:
    1.אני חולה באפילפסיה כבר 5 שנים וזה קשה. יש כמובן מחלות יותר קשות אך מה שמייאש אותי הוא שלא מצאו למחלה שלי עדיין את התרופה המתאימה מה שגורם לך שאני עדיין מקבלת התקפים וזה גורם לאיבוד ההכרה ופירכוסים.אז כול הזמן משנים לי תרופות שגורמות לאיבוד זיכרון לטווח קצר(אבל לא לגמרי..) וגם לתועות לוואי של כול כדור וגם מנסים מלא כדורים ועכשיו העלו לי את המינון שאני לוקחת בבוקר 2 כדורים ,בצוהרים כדור ובערב 4 כדורים שלכל אחד מהם יש איזה 200 מ"ג.
    אז זה מייאש שלא מוצאים פתרון.
    2. כבר 4 חודשים שאני סובלת מדלקת בקיבה. זה התחיל מדלקת ואחרי שחשבנו שהיא עברה המשיכו הכאבים ועשיתי בדיקות ולא מצאו כלום. אני מטופלת ע"י כדורים שד"א לא עוזרים כול כך ואני ממש סובלת מכאבי בטן חזרים שממש אני בקושי יכולה ללכת. והגסטרו(רופא לקיבה) אינו יודע מזה והוא משער שזה המשכיות של הדלקת..
    לכן כול זה ממש מדכא כול הסיפור-המחלה והכאבים בבטן. אם למישהו יש איזשהו משהו שיכול לעודד אני ישמח לשמוע!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפילפסיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולת אפלפסיה

מיכל
    12/06/2008

שלום רב אור הייתי שמחה אם תוכלי לענות לי על שאלה גם אני עם התקפים וכאבים חזקים בחזה עד כדאי איבוד הכרה וגם יש לי מצבים אני מאבדת את עצמי לכמה דקות הכוונה מדברים איתי אני שומעת ולא יכולה לענות
    השאלה שלי היא האם ביטוח לאומי אמור להכיר במחלה או לא ואני מעוניינת לעבוד אבל לא יודעת אם מותר או לא אשמח לקבל תשובה תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי אור

הילה הראל
    10/04/2007

את צודקת, זה יכול להיות מאוד מתיש ומיגע למצוא את הטיפול המתאים לאפילפסיה, אבל כדאי להתאמץ ולא להרים ידיים... זה נשמע שיש לך רופא שמנסה למצוא מה הטיפול שיעזור לך, כי באפילפסיה, כמו בהרבה מחלות אחרות, לפעמים לוקח זמן למצוא מה בדיוק עוזר, באיזה מינון ומתי. אז אין ברירה, צריך להתמיד, להיות בקשר רצוף עם הרופא ובמעקב רפואי.
    גם את הירידה בזיכרון אפשר לשפר: זה דורש תרגול והתארגנות, אבל זה אפשרי. יש לך פטנטים שמצאת בעצמך?
    ומה עם הדלקת בקיבה? יש לך מושג מה גרם לדלקת?
    חשוב לנסות לאתר את הגורם ואז לחפש את הפתרון. מה אומר הרופא שלך?
    וחוץ מהאפילפסיה וכאבי הבטן, מה שלומך? מה את עושה? מה את אוהבת לעשות? מה משמח אותך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראה תשובתי לשוקולית (כאן למעלה)...

רונן דוד
    11/04/2007

לוקח זמן עד שמגיעים לתרופות המתאימות במינונים המתאימים ביותר למצבך. הדרך רוויה בייסורים לצערי ואין דרכי קיצור. חשוב לתת את הזמן ולהבין שזה לוקח לפעמים הרבה זמן ולצערי גם הרבה סבל עד שמגיעים למה שמתאים למצבנו.

אל תתייאש ותנסה להתעסק בדברים שעושים לך טוב...

תחזור לעדכן אותנו אם יש שיפור וגם אם לא,
    בהצלחה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו