פרידה בזמן גילוי מחלה לא פשוטה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פרידה בזמן גילוי מחלה לא פשוטה
    אורי קורן
    19/10/2007

אני מתמודד עם מצב בעייתי.
    אני כבן 44 גרוש אב לשני ילדים,לי היתה חברה בת גילי רופאה במקצועה,היינו יחד שנה במערכת יחסים מורכבת מאוד עם המון בעיות שחלקן אובייקטיביות אך חלקן לא ממש וגם לא ברורות.
    בחודשים האחרונים של הקשר הבנתי שכנראה הדברים לא ילכו לכיוון טוב ורצוי ומספר פעמים רציתי להביא את הקשר לסיומו,ובכל פעם היא הצליחה לשכנע אותי לנסות ולהמשיך,בעיקר עם המון דמעות ומצב רוח קיצוני של דיכאון מצידה,לא יודע אם הרצון לנסות גרם לי להמשיך כל פעם מחדש או תחושת האחריות כלפיה שכן היא היתה נתונה במצב לא טוב במיוחד לאחר גרושיה,בעיקר כלכלית,אני אדם אמיד וסייעתי לה די הרבה לא רק במובן הכספי(גם) גם במישורים אחרים.
    בחודשיים האחרונים לקשר החלו אצלי אילו בעיות בלב,התחיל מלחץ דם גבוה מאוד,לאחר מכן בדיקות בלי סוף ומצבי רק החמיר,כמו גם הקשר שלנו,ביום בו נפרדנו בדיוק הגיעה התשובה האחרונה של הבדיקות שבעצם הראתה בעיה קשה בלב שהינני בעצם היום מועמד להשתלת לב.
    גם בזמן הזה שבעצם עמדנו פני הפרידה,וזו היתה יוזמתי,המשיכו המריבות בלי סוף,כשהיא רבה יש לה פה נוראי,וביקשתי ממנה להפסיק עם זה כי גם כך לא קל לי עכשיו,אך זה המשיך,והבנתי מהכרותי איתה שרק שלום ופיוס ירגיעו אותה,זה גם מה שהיא אמרה,וכך היצעתי לה,ולהפתעתי היא סרבה,ואף אמרה אתה לא קיים בשבילי יותר,אני אפילו לא זוכרת אותך.
    אולי נפגעתי כי הייתי נתון באותם רגעים במצב עדין ורגיש ובסערה עם עצמי,היום חודשיים אחרי הפרידה,אומנם במצב בריאותי לא טוב,אך רגוע יותר כשאני חושב על זה אני מרגיש חלחלה כלפיה,אני מרגיש אפילו שנאה,אני לא רגיל לשנוא אנשים,ומציקה לי ההרגשה הזו שנטועה בי כלפיה.
    רציתי לשתף ואם אפשר לקבל תגובות על כך-ההרגשה מאוד מציקה לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טוב עשית...

רונן דוד
    21/10/2007

ראה תגובתי הקודמת,
    אם לא טוב לנו במערכת יחסים, בעבודה או בכל דבר אחר,
    למצוא אלטרנטיבה ואז לעזוב בגדול,
    לא לשקוט על השמרים כי נוח לנו אבל לא טוב לנו,
    אלא ליזום, לקחת אחריות על חיינו.

תודה לך ששיתפת אותנו...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובתך

אורי קורן
    23/10/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם לא היית כותב שהיא רופאה

לילי
    23/10/2007

אז הייתי בטוחה שהיא מוכרת דגים בשוק. ממש תת-רמה. יותר טוב לך שאתם לא ביחד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובתך.

אורי קורן
    23/10/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו