מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרידה בזמן גילוי מחלה לא פשוטהאורי קורן19/10/2007
אני מתמודד עם מצב בעייתי.
אני כבן 44 גרוש אב לשני ילדים,לי היתה חברה בת גילי רופאה במקצועה,היינו יחד שנה במערכת יחסים מורכבת מאוד עם המון בעיות שחלקן אובייקטיביות אך חלקן לא ממש וגם לא ברורות.
בחודשים האחרונים של הקשר הבנתי שכנראה הדברים לא ילכו לכיוון טוב ורצוי ומספר פעמים רציתי להביא את הקשר לסיומו,ובכל פעם היא הצליחה לשכנע אותי לנסות ולהמשיך,בעיקר עם המון דמעות ומצב רוח קיצוני של דיכאון מצידה,לא יודע אם הרצון לנסות גרם לי להמשיך כל פעם מחדש או תחושת האחריות כלפיה שכן היא היתה נתונה במצב לא טוב במיוחד לאחר גרושיה,בעיקר כלכלית,אני אדם אמיד וסייעתי לה די הרבה לא רק במובן הכספי(גם) גם במישורים אחרים.
בחודשיים האחרונים לקשר החלו אצלי אילו בעיות בלב,התחיל מלחץ דם גבוה מאוד,לאחר מכן בדיקות בלי סוף ומצבי רק החמיר,כמו גם הקשר שלנו,ביום בו נפרדנו בדיוק הגיעה התשובה האחרונה של הבדיקות שבעצם הראתה בעיה קשה בלב שהינני בעצם היום מועמד להשתלת לב.
גם בזמן הזה שבעצם עמדנו פני הפרידה,וזו היתה יוזמתי,המשיכו המריבות בלי סוף,כשהיא רבה יש לה פה נוראי,וביקשתי ממנה להפסיק עם זה כי גם כך לא קל לי עכשיו,אך זה המשיך,והבנתי מהכרותי איתה שרק שלום ופיוס ירגיעו אותה,זה גם מה שהיא אמרה,וכך היצעתי לה,ולהפתעתי היא סרבה,ואף אמרה אתה לא קיים בשבילי יותר,אני אפילו לא זוכרת אותך.
אולי נפגעתי כי הייתי נתון באותם רגעים במצב עדין ורגיש ובסערה עם עצמי,היום חודשיים אחרי הפרידה,אומנם במצב בריאותי לא טוב,אך רגוע יותר כשאני חושב על זה אני מרגיש חלחלה כלפיה,אני מרגיש אפילו שנאה,אני לא רגיל לשנוא אנשים,ומציקה לי ההרגשה הזו שנטועה בי כלפיה.
רציתי לשתף ואם אפשר לקבל תגובות על כך-ההרגשה מאוד מציקה לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טוב עשית...
רונן דוד21/10/2007ראה תגובתי הקודמת,
אם לא טוב לנו במערכת יחסים, בעבודה או בכל דבר אחר,
למצוא אלטרנטיבה ואז לעזוב בגדול,
לא לשקוט על השמרים כי נוח לנו אבל לא טוב לנו,
אלא ליזום, לקחת אחריות על חיינו.
תודה לך ששיתפת אותנו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך
אורי קורן23/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם לא היית כותב שהיא רופאה
לילי23/10/2007אז הייתי בטוחה שהיא מוכרת דגים בשוק. ממש תת-רמה. יותר טוב לך שאתם לא ביחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך.
אורי קורן23/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)