מי יכול לעזור לי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מי יכול לעזור לי
    שוקולית
    10/04/2007

למה זה קורא לי מי יכול לעזור לי .נכון שאני צריכה לעזור לעצמי. אבל אין לי אין החשק והכוח לבד לבד . תיסלח לי על הביטוי מכעיס אותי שזה קורא לי . זה לא יאומן רק עם נימצאים אנשים בבית.אני מזיזה את עצמי. או מיתיאשת הולכת לישון אפילו שהאוכל לא מוכן . או שהבית לא מאורגן קל . אני היתי בטיפול בפםסיכיאטריה שנתיים ועדיין מקבלת תרופות מה קורא אולי יש לך איזה טיפ לשכנע את עצמי . דרך אגב האים יש אנשים כאלה שככה הרגשה אצלהם ככה . בעלי אומר לי מה יהיה את יותר מ6 שנים במצב הזה . האמת עד עכשיו קיבלתי תרופות ככה מה דעתך. זה הגיע 2 ונלה ביום . ו1 למיקטל .למיכל משהו כזה . אחרי תקופה שלקחתי היתחלתי להרגיש והיתחילו להעיר לי במישפחה שאני מאוד מאוד עצבנית. והקול טון דיבור שלי כמו פקודה .ואני לא היתי מודעת לזה . הרגשתי מאוד מתוסכלת עצבנית אמרתי לפסיכיאטרית מה אני עושה . אז ככה החליטה להוריד לי את המינון לגמרי של ונלה .בהתחלה היה 2 75 ביום . אחר כך הורדתי ל1 ביום . \ וגם הורדתי את הוונלה לגמרה .ולמיקטל הורידה לי מינון מי 100 מיליגרם ל 25 מיליגרם 2 ביום . ופריזמה .מקווה שהסברתי נכון .מה אתה מצעי לי אני עדיין עצבנית רע לי חסרת סבלנות למישפחה שלי . כל משימה קלה לאחרים לי היא קשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מי יכול לעזור לי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שוקולית יקרה,

הילה הראל
    10/04/2007

את הרי יודעת מה עוזר לך: אם יש אנשים בבית, את מזיזה את עצמך.
    אז אולי אפשר לנסות להיות יותר עם אנשים? כשנמצאים עם אנשים שיכולים להבין מה את מרגישה, זה מאוד עוזר.
    אולי אפשר לנסות למצוא איזו מסגרת שאת יכולה להיות בה כמה שעות בכל יום? או מישהו שיבוא אלייך הביתה להפגש איתך? מה דעתך? ככה תהיי פחות לבד וזה יתן לך כוח.
    תגידי לי מה דעתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראי את תגובתי לעדנה (למעלה)...

רונן דוד
    11/04/2007

ושוב, חשוב הרבה סבלנות, טיפול נפשי לוקח זמן ולוקח זמן עד שמגיעים למינון עם התרופות המתאימים לך ביותר. חשוב להעסיק את עצמך בדברים שעושים לך טוב על מנת להשכיח מהמחשבות את נושא המחלה. אם יש צורך ואת רואה שהטיפול עם רופא אחד לא מספק אותך, אולי יש מקום לשקול להחליף רופא על מנת להגיע לרופא שיהיה אמפטי בלי להתנשא ולהגיע איתו לתרופות והמינון המתאימים לך ביותר.

תחזרי לעדכן אותנו מה מצבך,
    בהצלחה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו