לא כול כך יודעת מה לעשות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום
 
  • לא כול כך יודעת מה לעשות
    קספר
    09/04/2010

    בפורום גסטרו , כתבה בחורה בשנות העשרים לחייה , שליפני כמה זמן היא ניסתה להתאבד על ידי בליעת כדורים , ועכשיו כואבת לה הבטן .
    בנוסף היא כתבה , שההורים שלה בחוץ לארץ.
    תבתי לה בתגובה , שיש טיפוליפ ללא כסף , או במעט כסף , בתחנות לבריאות הנפש, ובקופות חולים , אבל אני מודאגת .
    בתור אחת שכמה אנשים היו אדישים לכאב ולמצוקה שלה ,( עד שהגעתי לפה , ורוני הפסיכולוגית עזרה לי המון, גם פה וגם בפורום של האתר שלה ) אני יכולה להזדהות איתה , ואני מודאגת שהוריה בח"ול וין מי שיכיל את האובדנות שלה .
    איך אפשר לעזור לה?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא כול כך יודעת מה לעשות

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • עזרה במצוקה

    רוני פרישוף
    10/04/2010

    הי יעל,

    אני יודעת כמה חשוב לך לתת תשומת לב, להושיט יד לעזרה, במיוחד בגלל הנסיון האישי הקשה שלך.

    אני בטוחה שתגובתך היתה מאד תומכת ומחזקת בשבילה, נתנה לה הרגשה שמישהו רואה ושומע וגם נתנה לה אינפורמציה חשובה. אפשר להוסיף, שבמקרה כזה רצוי לפנות לחדר מיון קרוב, כדי לקבל עזרה ראשונה גופנית ונפשית.

    מעבר לכך, אפשר להפנות את תשומת ליבו של מנהל הפורום להודעה, והוא יחליט אם הוא צריך לנקוט פעולה כלשהי.

    אני לא חושבת שתוכלי לתרום מעבר לכך. אני לא ממליצה להציע להתכתב או להיפגש, או למסור כתובות מייל וטלפון, כי זו אחריות גדולה, שעלולה להקשות עלייך.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו