לא יודעת מה לעשות ? צריכה עצה דחוף

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא יודעת מה לעשות ? צריכה עצה דחוף
    אינגה
    11/04/2010

התקבלתי ללימודים ביום הראשון 10 סטודנטים כבר עזבו ואילו אני שוקלת אם לעזוב או לא השאלה שמעסיקה אותי היא שיש לי כמה מקצועות שמגיע לי לקבל בהם פטורים בקורסים אבל במספר מקצועות חסרות לי 3 או 2 נקודות לפטור ואני לא יודעת אם יתנו לי פטור או לא מה שבטוח שאם לא אין בכוונתי להישאר ולעבור עוד פעם את אותם קורסים מחדש מה אתם ממליצים לי לעזוב עכשיו או להגיש בקשה לפטורים ולחכות? מצד אחד אני רוצה להישאר אבל מצד שני בלי הפטורים אני לא חושבת שאהיה מסוגלת לחזור על אותם קורסים עוד פעם כי חלק מהקורסים נורא לא אהבתי אז להגיש את הבקשה לפטורים ולחכות או לעזוב ישר?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יכולת לקבל החלטות

רוני פרישוף
    12/04/2010

שלום אינגה,

השאלה שאת שואלת היא לא הבעייה העיקרית שלך!

אני מוטרדת בעיקר מכך שאת חושבת שמישהו שלא מכיר אותך, את המקצוע שאותו את לומדת, את צרכייך, את אופייך, את נסיבות החיים שלך, הוא ייעץ לך יותר טוב מה לעשות, מכפי שאת מסוגלת להחליט בעבור עצמך.

חייך עומדים להיות מלאי צמתים של קבלת החלטות, הרבה יותר קשות ומסובכות מזו, ועלייך לפתח יכולת לשקול את צרכייך ורצונותייך השונים, ולקבל החלטה בכוחות עצמך.

נסי לחשוב מה יש לך להפסיד ומה יש לך להרוויח מתהליך קבלת הפטורים, על שתי התוצאות האפשריות שלו, לעומת הפסקה מיידית של הלימודים. אני בטוחה שיש לך את כל הידע והכוחות לקבל את ההחלטה הכי נכונה לך!

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רוני

אינגה
    12/04/2010

נראה שהבעיה שלי מינורית לעומת כל הבעיות שיש לך פה בפורום בטוח שבסוף הפתרון יבוא מעצמו זה רק עניין של זמן בכל מקרה זה נכון קבלת החלטות זה לא התחום האהוב עלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו