מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא יודעת מה לעשות ? צריכה עצה דחוףאינגה11/04/2010
התקבלתי ללימודים ביום הראשון 10 סטודנטים כבר עזבו ואילו אני שוקלת אם לעזוב או לא השאלה שמעסיקה אותי היא שיש לי כמה מקצועות שמגיע לי לקבל בהם פטורים בקורסים אבל במספר מקצועות חסרות לי 3 או 2 נקודות לפטור ואני לא יודעת אם יתנו לי פטור או לא מה שבטוח שאם לא אין בכוונתי להישאר ולעבור עוד פעם את אותם קורסים מחדש מה אתם ממליצים לי לעזוב עכשיו או להגיש בקשה לפטורים ולחכות? מצד אחד אני רוצה להישאר אבל מצד שני בלי הפטורים אני לא חושבת שאהיה מסוגלת לחזור על אותם קורסים עוד פעם כי חלק מהקורסים נורא לא אהבתי אז להגיש את הבקשה לפטורים ולחכות או לעזוב ישר?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכולת לקבל החלטות
רוני פרישוף12/04/2010שלום אינגה,
השאלה שאת שואלת היא לא הבעייה העיקרית שלך!
אני מוטרדת בעיקר מכך שאת חושבת שמישהו שלא מכיר אותך, את המקצוע שאותו את לומדת, את צרכייך, את אופייך, את נסיבות החיים שלך, הוא ייעץ לך יותר טוב מה לעשות, מכפי שאת מסוגלת להחליט בעבור עצמך.
חייך עומדים להיות מלאי צמתים של קבלת החלטות, הרבה יותר קשות ומסובכות מזו, ועלייך לפתח יכולת לשקול את צרכייך ורצונותייך השונים, ולקבל החלטה בכוחות עצמך.
נסי לחשוב מה יש לך להפסיד ומה יש לך להרוויח מתהליך קבלת הפטורים, על שתי התוצאות האפשריות שלו, לעומת הפסקה מיידית של הלימודים. אני בטוחה שיש לך את כל הידע והכוחות לקבל את ההחלטה הכי נכונה לך!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רוני
אינגה12/04/2010נראה שהבעיה שלי מינורית לעומת כל הבעיות שיש לך פה בפורום בטוח שבסוף הפתרון יבוא מעצמו זה רק עניין של זמן בכל מקרה זה נכון קבלת החלטות זה לא התחום האהוב עלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)