תסכול מרמור

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תסכול מרמור
    מישהי
    13/04/2010

אני בחורה בת 20 ואני רגילה לשבת בבית... לא לצאת... אני מוצאת את עצמי בלא מתעניינת הרבה באנשים... בעבודה למשל אני צריכה לחוות קשר ארוך כדי להתעניין במישהו ... אני מעסיקה את עצמי הרבה בלחשוב שאני בודדה... למרות שכן יש לי למי להתקשר אבל קשה לי ליזום הרבה פעמים אפילו אני חושבת שאני לא מעניינת.... אולי כי בעצמי לא מעוניינת...
    אני צריכה אתגרים כדי לסקרן את עצמי... אני מנסה לחשוב האם אני עד כדי כל אגואיסטית? האם זה אגו? האם אני בנאדם רע? כאילו אני משתדלת בעבודה והכל ועושה הכל... ובבית אני עוזרת כספית ופיזית.... אבל אני מוצאת את עצמי חושבת על עצמי הרבה בתור מישהי לא מעניינת , בתור אחת לא חברמנית, שאולי לא אוהבים אותה ולא אוהבים להיות במחיקתה... וזה גורם לי להסתגר יותר.....
    אני אולי ממורמרת... אוף לא יודעת - זה מעיק והמחשבות צפות ועולות בכל פעם מחדש ... הרבה פעמים אני גם בוחרת לא לחייך... אנשים אומרין " תחייכי" ויש לי פנים זעופות כי אני כזאת.. כי זאת מי שאני ולא כי אני כועסת או משהו... כל הערה כלפיי נורא קשה לי אני לוקחת ללב כל דבר..... אני מרגישה מנוצלת...

זה פחות או יותר הרגשות שלי - מה הייתי יכולה לעשות? איזה עצה אפשר לקבל לשיפור ההתנהגות שלב ראשון אולי להעלאת ערך עצמי.... להרגשת ביטחון...? עצה להמשך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תסכול מרמור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחדים וקשרים

יפעת קלוש יגל
    16/04/2010

שלום לך

נשמע שאת בן טוב שעוזר למשפחתו, אבל אנשים מעוררים בך חשש. אני מאמינה שהסתגרותך קשורה בחשש מפגיעה דחייה ואכזבה, עד שאת מעדיפה להסתגר ולא להסתכן. הסתגרותך ובניית החומה סביבך מטעות, ועלולות לגרום למחשבה שאת לא נחמדה, אבל את רק רוצה לא להסתכן בקרבה שצופנת בתוכה קשר אבל גם סיכוי להפגע.
    בד בבד נוצרת פגיעה בדימוי העצמי, שגם מוזן מיחסינו עם אחרים וכבר קשה לדעת מה הביצה ומה התרנגולת.
    אולי קבוצה טיפולית שעוזרת בקשיים בין אישיים תוכל לעזור לך.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו