מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתחגיא14/04/2010
אני סובל כבר כמה שנים ממצב של מתח שמתבטא בכך שאני חסר סבלנות , חש חוסר התלהבות גמור, לא נהנה משום דבר, שעמום, עצבנות. יש לי נטייה לחשוב מחשבות מאוד לא צלולות וקורא לי הרבה שאני יודע שחשבתי על משהו לפני רגע אבל אין לי מושג מה חשבתי, כאילו התעוררתי מחלום. בשנה האחרונה שמתי לב שיש לי כל הזמן רוק בפה כך שכל פעם שאני מדבר עם מישהו אני צריך לעצור כל כמה זמן ולבלוע. יש לי הרבה מתח בלסת , ברגליים ובצוואר.
אני בן 21 והתחלתי לשים לב לבעיה הזו בסביבות גיל 17. במשך הזמן האי שקט הזה התגבר,
לקחתי קונסרטה לתקופה מסוימת אבל זה רק עשה אותי עוד יותר עצבני.
בנוסף שמתי לב שיש לי מן סוג של מתח בצד שמאל של הגוף שאני רק שם לב אליו אם אני ממש מתרכז. ההרגשה הזאתי מלווה אותי 24 שעות ביממה, גם בזמנים שאני במצב רוח טוב אני מרגיש
את המתח הזה, במידה פחותה במקצת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתח
יפעת קלוש יגל16/04/2010שלום גיא
קשה לתת אבחנה דרך הפורום, אבל הסבל שלך והתופעות שאתה מתאר מדאיגות.
נשמע שהבעיה יכולה להיות רגשית אבל המחשבה המעורפלת עוררת שאלות אבחנתיות, מעבר לחרדה ודיכאון. גם לך הייתי מציעה לפנות לאיש מקצוע, פסיכיאטר או פסיכולוגי קליני, להבין מה בדיוק יש לך, לקבל טיפול מתאים ולשפר את איכות חייך.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)