אלימות נפשית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אלימות נפשית
    ליאת
    29/04/2010

שלום רב לכולכן
    אני בת 31 יש לי ילדה בת שנה וחצי מבן זוגי שאני עימו כ 10 שנים. שאני רושמת 10 שנים אני לא מאמינה, רוב שנותינו יחד זה היה קשר רע אם הרבה ריבים ובעיות והוא פשוט לא הרפה. כל פרידה הוא היה מצליח להשיג אותי שוב. (אני פשוט אדם רחמן סלחן וטיפשה בגלל זה). נכנסתי להריון ורציתי להתחתן בשביל הילדה ותכננתי כמעט הכל אבל בסוף ביטלתי לא יכולתי לעמוד מול קהל שלם ולהגיד "זה בחיר ליבי". גרנו אצל ההורים שלי מאז שביתי נולדה והוא כבר היה מתוסכל ורצה שנעבור .אני כל הזמן דחיתי ודחיתי עד לא מזמן.(ברצוני להסביר שכל התקופה הזאת הוא היה מעליב משפיל צועק מקלל ברחוב בבית הורי , בלי שישמעו, מזלזל וכו' ואומר "נמאס לי להיות בבית הוריך בואי נעבור דירה ותראי יהיה טוב. ועברתי והיום בדירה הוא לא מפסיק זה אפילו יותר גרוע הוא כל הזמן מוצא על מה לריב לקלל ולהשפיל ולפעמיים הוא סנטימטר מכאילו להרביץ הוא צועק חזק עלי, שהילדה ישנה, הוא כועס שאני הולכת לבית הורי הוא לא סובל אותם ולא מדבר איתם וכל הזמן אומר שהוא יעשה דברים. האמת כל הדברים הנ"ל זה לא רק בתקופה האחרונה זה בערך מי שהוא מלפני 10 שנים ואני לא חושבת שבתוך תוכי אני איתו מאז כי אני מפחדת ממנו בצורה מסויימת ואני כמו איזה זומבי נותנת לו ככה להתנהג ופשוט די מתה בחיים שלי. לא שרואים אני אדם צוחק ומצחיק מטפלת בביתי בצורה טובה. גםך איתו היו תקופות טובות. מה את מציעה לי לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלימות נפשית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גבולות לאלימות

רוני פרישוף
    04/05/2010

שלום ליאת,

מצבך נשמע לא טוב. את תלויה בגבר שמתעלל בך, ופיתחת תלות וחולשה שמשמרים את הקשר כמו שהוא.

כעת לא רק את סובלת, אלא גם ביתך, וחשוב שלמענה תמצאי בתוכך את הכוח והיכולת לשים גבול לסבל, ואם יש צורך גם לצאת לדרך חדשה.

על פי תאורך נראה שתתקשי לעבור את התהליך בכוחות עצמך. אנא פני לעזרה מקצועית. מרכזים של נעמת, ויצו וכיוב' יתנו לך עזרה מצויינת.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו