מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתלבטת האם ללכת לפיכולוגליטל03/05/2010
שלום,
אני בחורה אינטלגנטית ונאה מאוד, בת 29, עובדת בעבודה שחלמתי עליה ועברתי לפני חודש לגור לבד (עד עכשיו גרתי עם הורי). עד היום היה לי רק חבר אחד 7 שנים. מאז כבר כמה שנים אני לא מצליחה למצוא בן זוג שיתאים לי למרות שיוצאת להרבה דייטים. לצערי לא היה לי שום קשר מעל חודשיים. כשקורה לעיתים נדירות שאני כן פוגשת מישהו מתאים לדעתי, הוא עוזב אותי.
כל החברות שלי נשואות עם ילדים והתרחקנו כי כל אחת חייה בעולם אחר. המצב מאוד מתסכל שרק אני לבד, גם אותי וגם הורי שמתביישים בי על כך שאני עדיין לבד.
הסיבה שאני חושבת לפנות לפסיכולוג הוא שאני מרגישה תסכול רב, דכאון וחרדה בגלל שאני לבד וזו הרגשה שאני לא מסוגלת להתמודד איתה יותר. מעלם לא לקחתי תרופות וגם לא רוצה אבל אני מרגישה על סף התמוטטות נפשית. התמודדתי עם הרבה דברים קשה בחיים וכבר לא נשארו בי כוחות להתאכזב ולהפגע שוב ושוב. עם הזמן אני מסתגרת בתוך עצמי יותר ויותר ומאבדת בטחון עצמי מה שפוגע בקשרים שאני מנסה לפתח כי אני מפחדת להפגע.
אני מתלבטת למי עדיף לי לפנות - לפסיכולוג (ואיזה סוג פסיכולוג?) או לקואוצ'ינג
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מציאת זוגיות
רוני פרישוף04/05/2010שלום ליטל,
רווקות אינה בושה ואינה חטא. לכל אדם יש את הקצב האישי, מסלול החיים הפרטי, וגם את המזל, הייחודיים לו. חבל שאת והורייך מרגישים רגשי בושה ואשמה על מצב שהוא נורמלי ונורמטיבי. הלחץ והרגשות הקשים, לא רק שהם מיותרים ומחוללי סבל, הם פוגעים לך בבטחון העצמי, משודרים החוצה, ומקשים עלייך ליצור קשר ולהתנהל בנועם בתוכו.
אם את מעוניינת לקבל עזרה מקצועית, טיפול פסיכולוגי הוא בהחלט כיוון מומלץ. נשמע שיש לך נתוני פתיחה מצויינים, אך משהו קורה בתוך הקשר שמקשה על המשכיותו. זה יכול המון דברים, ברובד הפנימי או הבין-אישי, ואין כמו טיפול כדי ללבן אותם ולאפשר לך התנהלות טובה יותר.
לא אוכל להביע דעה לגבי קואצ'ינג.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)
.jpg)

