ההבדל בין שיטת סי.בי.טי לקואצ'ינג

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ההבדל בין שיטת סי.בי.טי לקואצ'ינג
    דנה
    06/05/2010

שלום,

הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין שיטת הסי.בי.טי-הטיפול ההתנהגותי קוגנטיבי,
    לבין אימון אישי-קואצ'ינג ולאילו קהלי יעד מיועדת כל אחת מהן.

כבר זמן רב שאני מתלבטת בין השתיים, וממש לא מתחשק לי לזבז שוב כסף על שיטה שלא תתאים לי.
    הבעיות שלי המצריכות התייחסות הן: פחד מכישלון, קושי עצום בקבלת החלטות, לחץ, דחיינות, תלות בדעתם של אחרים, קשיים בעבודת צוות והתנהלות בקבוצה גדולה. יש גם רקע של או. סי. די מהעבר הרחוק שלא בא לביטוי היום. בעבר טופלתי בשיטה הפסיכודינאמית, אבל בשבילי היא הגיעה למיצוי.
    אני מודעת לבעיות שלי ולפרטים מהעבר שגרמו להן, וצריכה שיטה להתמודדות עם התוצאות.

אשמח לעצה,
    תודה,
    דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיטות טיפול

יפעת קלוש יגל
    06/05/2010

שלום דנה

לגבי ההבדלים בין השיטות עצמן אני בטוחה שתוכלי למצוא חומר רב באינטרנט ולהפעיל את שיקול דעתך. אנשים בסופו של דבר נעזרים בשתי השיטות.
    מה יתאים לך יותר כאדם אינני יודעת מאחר ואינני מכירה אותך.
    יחד עם זאת מאחר ויש לך רקע של הפרעה אובסיסיבית הייתי ממליצה לך לקבל את אחת השיטות מפסיכולוג רצוי קליני שמחזיק בידע רב על הנפש ויכולת אבחנה, ויכול לשלב ולתתת מענה מעבר לטיפול הממוקד מטרה.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו