מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ההבדל בין שיטת סי.בי.טי לקואצ'ינגדנה06/05/2010
שלום,
הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין שיטת הסי.בי.טי-הטיפול ההתנהגותי קוגנטיבי,
לבין אימון אישי-קואצ'ינג ולאילו קהלי יעד מיועדת כל אחת מהן.
כבר זמן רב שאני מתלבטת בין השתיים, וממש לא מתחשק לי לזבז שוב כסף על שיטה שלא תתאים לי.
הבעיות שלי המצריכות התייחסות הן: פחד מכישלון, קושי עצום בקבלת החלטות, לחץ, דחיינות, תלות בדעתם של אחרים, קשיים בעבודת צוות והתנהלות בקבוצה גדולה. יש גם רקע של או. סי. די מהעבר הרחוק שלא בא לביטוי היום. בעבר טופלתי בשיטה הפסיכודינאמית, אבל בשבילי היא הגיעה למיצוי.
אני מודעת לבעיות שלי ולפרטים מהעבר שגרמו להן, וצריכה שיטה להתמודדות עם התוצאות.
אשמח לעצה,
תודה,
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיטות טיפול
יפעת קלוש יגל06/05/2010שלום דנה
לגבי ההבדלים בין השיטות עצמן אני בטוחה שתוכלי למצוא חומר רב באינטרנט ולהפעיל את שיקול דעתך. אנשים בסופו של דבר נעזרים בשתי השיטות.
מה יתאים לך יותר כאדם אינני יודעת מאחר ואינני מכירה אותך.
יחד עם זאת מאחר ויש לך רקע של הפרעה אובסיסיבית הייתי ממליצה לך לקבל את אחת השיטות מפסיכולוג רצוי קליני שמחזיק בידע רב על הנפש ויכולת אבחנה, ויכול לשלב ולתתת מענה מעבר לטיפול הממוקד מטרה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)