אני חיבת עזרה!!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אני חיבת עזרה!!!
    א.א
    06/05/2010

אני ממש לא יודעת מה לעשות, אני בת 23, נשואה + 2. למדתי בעבר חשבונאות פיננסית והפסקתי עם לידת בני הבכור. יש לי בעל שמביא לי כל דבר פיזי שאני מבקשת אבל רק את זה. לא מזיז לו שאני בוכה, זה רק נותן לו עוד סיבות לרדת עלי. הוא כל היום וכל הלילה בעבודה ואף אחד בעולם לא מעניין אותו חוץ מהעבודה שלו... אני עם הילדים בבית כי אין לי לב לעזוב אותם במעון עד 4, אבל אני נאכלת עם עצמי ואני מרגישה שאני חייבת אהבה ותמיכה... מה אני צריכה לעשות?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני חיבת עזרה!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצוקה והשלכה

יפעת קלוש יגל
    06/05/2010

שלום לך

אין ספק שאת במצוקה רבה, בודדה, וחסרת אונים.
    לימודייךהקודמים מעידים על היותך כשרונית ויכולה ללמוד ולהתקדם.
    השארותך בבית אינה מספקת אותך, את לא חשה מאושרת , אבל גם לא לוחת אחריות על המצב. א צריכה לשאול את עצמך האם רק רחמיך על הילדים מונעים ממך לצאת החוצה או אולי ישנם פחדים והכי קל לאמר שזה בגלל הילדים. לגבי בעלך מעבר אולי להיותו חסר רגישות, אני מאמינה שאם תצאי החוצה תהיי יותר מסופקת תמצאי לעצמך רשת חברתית אולי גם ציפיותייך ממנו ירדו.
    ואת צודקת את באמת צריכה עזרה ותמיכה ואם הרשת החברתית המשפחתית שלך לא מספיקה, אז כדאילפנות לעזרה מקצועית, חבל שתמשיכי לסבול כל כך.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו