מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוויה אישיתמישהי07/05/2010
הייתי עם חברות באיזה מועדון.. לחגוג מסיבת שיחרור וזה...
עכשיו אני לא בליינית מי יודע מה נכנסו למועדון היה נחמד אבל נראה כי כל החלטה שקיבלנו הייתה שגויה..
חברות שלי היו אמורות להכניס חברים שלהם אבל יצא מעפן... בסוף היינו צריכים לצאת באמצע הלילה מהמועדון כי 3 חברות היו בחוץ... ונתקענו בחוץ בלי יכולת להיכנס בחזרה
בכל אופן, נשארנו עד הבוקר שם... עם חבורה של ערסים. אני לא התחברתי לא יכולתי לצחוק איתם
הם היו שתויים חברות שלי עשו שטויות איתם... והרגשתי ערב מבוזבז מעפן... ואני לא מתאים לי שטויות והסתלבטויות כאלה אני אוהבת לצחוק והכל אבל האנשים האלו לא התאימו...
פשוט תפסתי צד וישבתי שעתיים ככה מעפן כשחברות שלי מתממזות עם אנשים שהכרנו לפני דקה
פספסנו מועדון טוב.. ריקודים בשביל לשבת בחוץ כמו הומלסים עד עכשיו אני עם תחושה מעפנה
אולי אני לא בסדר? אני כבר לא יודעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את יותר מדי בסדר
בר07/05/2010שזה נראה לך לא בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)