עזרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה
    סמדר
    07/05/2010

בתי בת 33 גרה כ-7 שנים באופן עצמאי . בכל פעם שהיא נמצאת במערכת זוגית לאחר תקופה קצרה מגיעה למסקנה שהבן זוג אינו מתאים לה . וכך הסיפור נמשך מספר רב של פעמים. לפני מספר שבועות שוחחנו והסתבר לי מתוך השיחה שכל גבר שנכנס אליה הביתה זה מפריע ומרגיז אותה ואינה מוכנה שמשהו יסתובב בבית. הבנתי שיש לביתי בעיה רצינית בנושא. שאלתי הוא איך אפשר לפתור את הבעיה ולמי לפנות. אשמח לקבל עזרה כי אני מכל הסיפור בהלם. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכל מתחיל בבית

איתי
    07/05/2010

כנראה שזה מה שהיא חוותה בבית . התיקון הוא קשה ולא פשוט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת נמנעת מזוגיות

רוני פרישוף
    08/05/2010

שלום סמדר,

ראשית לא כדאי להיות בהלם. לחץ והיסטריה של הורים בדרך כלל מחמירים את המצב. לעומת זאת תמיכה רגשית, קבלה ועידוד מיטיבים.

אנחנו חיים בדור שגיל הנישואין הולך ועולה, והתופעה של רווקות בגילאי 30 המתגוררות בגפן ולא ממהרות להתחייב היא לא נדירה, ואף נורמטיבית. יתכן כי סביבתה החברתית היא כזו המעודדת ונותנת לגיטימציה לבררנות ולקצב איטי במציאת זוגיות. יתכן כי היא משקיעה בעבודתה ופחות פנוייה לטפח קשר.

אם ביתך עצמה מרגישה שיש לה בעייה והיא סובלת מהמצב, עודדי אותה לפנות לטיפול. טיפול פסיכולוגי יעזור לה להבין מה אולי מאיים עליה בקשר זוגי, ואיך לעשות את הויתורים וההסתגלות הנדרשות לחיי זוגיות מחייבת.

אני שוב מזכירה, ששיחה חמה, מעודדת, מבינה ותומכת עם אימא היא עזרה מעולה. שיחת נזיפה, ביקורת, הטפת מוסר, השוואה לאחרות או לחץ, לא עוזרת אלא רק מחבלת.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו