מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דיכאוןשמרית10/05/2010
אני סובלת מדיכאון כבר כמה חודשים וממש לא מתפקדת ולא רוצה לראות אף אחד (אני לא נשואה וגרה לבד).
רופא המשפחה שלי המליץ לי להתחיל טיפול תרופתי אבל אני חוששת מתופעות לוואי שיש לתרופות האלה.
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דכאון
רוני פרישוף10/05/2010שלום שמרית,
כאבך נשמע כבד מנשוא. את כורעת תחת הדכאון ולמעשה חייך משותקים.
אנא אל תיכנעי למצב והתחילי לטפל בו. אפשר לצאת מהדכאון!
טיפול תרופתי הוא יעיל מאד, ותופעות הלוואי שלו כיום הן זניחות. ישנן תרופות מתקדמות שאינן גורמות להשמנה, לישנוניות ולכל שאר התופעות הסטריאוטיפיות. גשי לפסיכיאטר והתייעצי איתו לגבי התרופה המתאימה לך. לטיפול לוקח שלושה שבועות לערך עד שהוא מתחיל להשפיע, חבל להעביר כל יום נוסף בסבל.
כדאי מאד לשלב טיפול פסיכולוגי. את לא "סתם" בדכאון, יש לו סיבות, ואותן כדאי לברר ולפתור בעזרת טיפול. את יכולה לבחור בין טיפול דינמי, טיפול קוגנטיבי התנהגותי, טיפול בהבעה ויצירה, או כל סוג אחר של טיפול נפשי שמדבר אל ליבך.
אל תישארי לבד, התחילי להתמודד, ותראי שתצליחי לצאת מזה בעתיד הקרוב,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה לחזק אותך...
אילנה11/05/2010אני הייתי במצבך בעבר, הייתי מדוכאת ולא תיפקדתי וכמו רוני פרישוף גם אני חושבת שטיפול פסיכולוגי יכול לעזור לך לברר מה הבעיות ואיך לפתור אותן.
לגבי טיפול תרופתי, לרוב התרופות תופעות לוואי - יש כאלה שגורמות ליותר ויש כאלה שלפחות, אל תשכחי שגם כל אחד מגיב אחרת, למשל אני לוקחת (כן אני עדין עם טיפול תרופתי...) ויפאקס XR שידוע שגורם למעוט תופעות לוואי, לי באופן אישי לא היו תופעות לוואי בכלל.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)