מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא עניתם לי על השאלהמישהי13/05/2010
אני רוצה בן זוג, אני רוצה חבר להעניק לו אהבה אבל קשה לי לבטוח בגבר
קשה לי להאמין בו, להאמין לו, גדלית בלי אב וחונכתי להיות עצמאית וסוג של גבר- אישה כזאת
אחת שעומדת על אחת לא מוותרת, מגנה על חברותיה, אבל בתוך תוכי אני רכה, ורוצה להעניק ולקבל אהבה אבל - קשה לי לבטוח בגברים במיוחד שחוויתי הרבה קשרים כושלים לטווח הקצר...
אתרי הכרויות לא פרמטר מבחינתי לא מאמינה בזה, יציאות ובילויים לא הולך לי להכיר מישהו....
אני קצת עצובה מזה, אני צריכה שינוי כלשהוא בנוגע לתפיסה של גברים... אין לי מושג מה לעשות
בנוסף, רציתי להוסיף שפשוט נראה לי שאני בררנית מידי מפחדת ליפול לא להצליח לא להתחבב נוח לי שמחבבים אותי מהצד אבל קשר רציני ... זה איפושהוא מפחיד אותי... איפשהוא אני פשוט לא מוכנה להיפתח מחשש שאולי זה בזבוז זמן על מישהו שבסוף לא יילך? כל כך רוצה לבחור את הבחירה הנכונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגששת לקשר
רוני פרישוף14/05/2010שלום לך,
אהבה וזוגיות הן טעם החיים, אך בו בזמן מאד מפחידים, ומעוררי חשש מפגיעה, נטישה, חוסר התאמה ועוד.
בהעדר אב (לא ברור אם מלידה, או עקב נטישה), לא היתה בחייך דמות גברית ראשונית לפתח עימה קשר בריא, המבוסס על אמון והישענות. העולם הגברי נותר עלום, מאיים, וקשור בחוויה שלך בהעלמות ונטישה.
העדפת לפתח צדדים של כוחות ויכולות, ולהצניע חלקים רגישים ופגיעים.
כעת את, באומץ, רוצה לגשש אל מחוץ לאיזור הנוחות והבטחון, ולחוות קשר עם גבר ואהבה. אך את אינך יודעת לעשות זאת, וחשה חסרת יכולת ומלאת חששות.
אני מאד ממליצה לך לטפל בעניין באופן מקצועי. הקשיים שלך יושבים על חסכים מוקדמים, ויהיה קצת קשה להתגבר עליהם בכוחות עצמך בצורה מלאה. כדאי לך לשקול טיפול פסיכולוגי אצל מטפל גבר, כדי למצוא בתוכך את היכולת ליצור קשר מזין, הישענות ואמון עם גבר. גם טיפול אצל מטפלת יוכל לכוון אותך, לעודד ולחזק.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל
מישהי17/05/2010אני מכירה הרבה בנות שגדלו בלי אב שמנהלות קשר בריא מאוד עם בני הזוג שלהן....
אז אני לא יודעת אם זה צריך בהכרח ...אני יכולה כרגע להסתפק פה בפורום אין לי כסף לפסיכולוגים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רוני פרישוף18/05/2010את צודקת לגמרי. פרטי רקע כמו אובדן אב, אין בהם כדי להסביר תופעות פסיכולוגיות עמוקות, ויש צורך בהיכרות מאד מעמיקה, בשביל להבין את הקשיים והעכבות.
במסגרת הפורום, על בסיס שורות ספורות בלבד, אנחנו יכולים רק לתת כיוון ראשוני למחשבה או לתמיכה, ובמקרים רבים הדיוק לא רב.
אני שמחה שאת חשה אמון בפורום, אך לצערי אין לי משאבי זמן כדי לנהל דיאלוג מעמיק ורציני. מדי שבוע עולות בפורום עשרות הודעות, וכדי להגיב לכולם עלינו להסתפק במענה חלקי.
אם את לא מעוניינת בטיפול, נסי ליזום מסע אישי עם חברה טובה, אולי חברה שיש לה לבטים דומים לשלך. חברה תומכת ונבונה יכולה, בעזרת שיחות נפש, לעזור לך להבין יותר טוב את עצמך, ובמיוחד לחזק אותך, לייעץ לך ולעודד אותך ליצור קשרים עם גברים.
טיפול בחינם תוכלי לקבל במרפאה לבריאות הנפש, וטיפול מסובסד תוכלי לקבל בקופת החולים, בשרותי יעוץ לסטודנט ובעמותות שונות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)