מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זוגיות במשבראורה15/05/2010
שלום, אני לא ממש יודעת מה לעשות ואיך לאכול את זה... אני נשואה + 2- תינוקת בת חצי שנה ובן 4. כרגע בחופשת לידה ומטפלת בתינוקת. התפטרתי לצורך הטיפול בתינוקת ואני מקבלת דמי אבטלה. כשגיליתי שאני בהריון בעלי לא רצה את התינוקת ובכל הזדמנות אומר לי שאני רציתי אותה וכאילו אני אשמה בכל המצב. אנחנו כל הזמן רבים אפילו על הדברים הקטנים ביותר. אני מרגישה שאני נכנסת לדיכאון ואין לי כבר חשק לעשות שום דבר, מטפלת בילדים ב"אוטומט" רק בגלל שחייבת וכבר קשה לי לחייך ואני בוכה הרבה בזמן האחרון. הוא עובד הרבה שעות ואני צריכה לטפל בילדים ובהחזקת הבית לבד. אין לי עזרה מאף אחד לא כלכלית ולא פיזית. יש לי רק אמא חולה. אני מאוד רוצה להתגרש ממנו בגלל שאני חושבת שהאווירה הזו לא טובה (כל הזמן צעקות) לא לי ולא לילדים. אני מטופלת קבוע בפרידור 1 בגלל משבר שהיה לי בעבר, ובזמן האחרון הוא כל הזמן אומר וצועק לי בכוונה ליד השכנים שהוא התחתן עם משוגעת והוא ממש לא מבין איך עשה את זה. אני ממש מפחדת שבגלל המצב אני אצטרך להגיע לאשפוז. אני מאוד אוהבת את הילדים ומשתדלת להחזיק מעמד בשבילם אבל ממש קשה לי מאוד. עכשיו הוא לוחץ עלי למצוא עבודה של לפחות 8 שעות ביום ואני מנסה להסביר לו שזה לא אפשרי עם כל העבודה שיש לי גם בבית כשהוא לא עוזר בכלום חוץ מלתת כסף להחזקה של הבית וגם זה בפיקוח מתמיד ואמר כשכשאצא לעבוד אם הוא יראה שאני מביאה עזרה מבחוץ הוא יגרש את המנקה מהבית. ברור לי בעצם ואני יודעת שהצעד הנכון הוא להתגרש אבל אני חוששת מהמחויבות הכספית אם אוכל לעמוד בה לבד ובעצם בעיקר מהנטל הכלכלי למרות שאני עובדת כבר מגיל 16 ויש לי מקצוע אני לא מאמינה שאצליח לפרנס את עצמי ושני ילדים לבד. המצב שלי ממש קשה, הוא כל הזמן מאיים שאם נתגרש הוא יצא מהארץ ויסע למדינת מולדתו ולא יכיר בילדים יותר ולא ישלם להם מזונות - הוא לא נולד בארץ. אשמח לעצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרחב לחשיבה
יפעת קלוש יגל15/05/2010שלום אורה
נשמע שאת נמצאת במערבולת, ותחת הרבה מאוד לחצים. במצבים כאלו קשה לחשוב בבהירות, ובדרך מגיבים בצורות רגשיות שיכולות להיות הרסניות. כך גם בעלך.
אינני יודעת מה נכון לך אבל את זקוקה למרחב בו תוכלי לחשוב ולעשות סדר בחייך וברגשותייך כדי לצבור כוח וביטחון ולהגיע להחלטה הנכונה עבורך.
את נשמעת אמא מסורה לילדיה ולכן גם עבור ידלייך חשוב שתקבלי תמיכה משום שהם זקוקים לך יותר פנוייה רגשית אליהם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)