מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חיים בתזוזה... כל כך עייפהלולי27/10/2007
אז איך אני אתחיל?
הגעתי לפה במטרה אחת. אני חושבת שאני מתמוטטת. מאז שהייתי קטנה היו לי מעברים בחיים. בחיים לא נשארנו בבית אחד למשך מעלה משנתיים.
תמיד מעברי דירות , ערים,ארצות. עד כה עברתי 3 ארצות. אבל הארץ שאני הכי התחברתי אליה וחייתי בה כמעט כל חיי הייתה ישראל. גרתי שם למשך 14 שנה. בעצם בניתי שם כבר את כל חיי. בית ספר טוב. לימודים בכיתה חכמים. הרבה הרבה חברים. עבודה טובה. כלב ,משפחה. הרגשת שייכות לאיזו קבוצה מסויימת. קיצר הכול היה מושלם. עד שטסתי לארץ הבאה שלי. וכאן זה התחיל אחרת. אמא שלי הייתה כבר בארץ ההיא שנתיים וחצי בכדי לקבל אזרחות. ואיך שקיבלה אותה היא הביאה אותנו לפה. אבל אבא לא רצה לעבור לפה. ההורים התגרשו. בדיוק איך שהגענו לארץ הזו. אבא חזר לארץ (אבל הוא לא היה אמור להישאר לגור פה). ואמא פה איתנו. כל הקטע של העיזבה מקשה עלי. אני מתגעגעת לימים שהייתי מבלה עם חברים. לצחוקים, לכיופים. אני מתגעגעת לכלב שלי,ובמיוחד שנודע לי שהוא חולה בסרטן ומאוד זקן עכשיו אני לא יכולה להפסיק להאשים את עצמי בזה בכך שעזבתי אותו שם עם אבא ולא לקחתי איתנו. וכל כך מתגעגעת לאחיין שלי ואחותי הגדולה.
לפעמים בא לי לזרוק הכול פה לפח, ולטוס מפה כמה שיותר מהר. אני כל כך מתגעגעת לאבא. ואני מרגישה רע עם זה שהשארתי אותו שם לבד.
אמא מצאה מישהו חדש. וזה הורג אותי את האמת . כי הכול קרה כל כך מהר. אני בארץ הזו בערך 3 שבועות. היה לי ריב גדול עם אמא . אולי זה בגלל הכעס שלי עליה על כך שהיא ויתרה על אבא מהר כל כך. למרות שאני אמורה להבין אותה הראש אומר לי להפסיק להבין אותה ולהתנהג כמו ילדה קטנה. אני לא יכולה לסבול את זה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסתגלות קשה
סיגל לוי פסיכולוגית קלינית30/10/2007הי לולי
זה באמת נשמע מאד מעייף וקשה בכל פעם לעשות שינוי בכל כך הרבה תחומים, ועוד לא מהבחירה שלך...
לא סיפרת בת כמה את...
לגבי הכלב שלך, זה באמת עצוב שהוא חולה, אך אמרת שהוא זקן ואל תחושי אשמה, כי אלה החיים וזה לא קשור אליך. סביר שאם היה צריך גם להחליף בית ולהיות אתכן זה היה לו קשה כעת...
עברו רק 3 שבועות - צריך סבלנות ואין לי ספק שהגעגועים קשים מאד.
האם יש אופציה בכלל לעבור אל אבא?
איך תרגישי במנותק מאמא?
הרבה כוחות!!!
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה=(
מישהי03/11/2007אני מרגישה שהחיים חסרי תועלת. קשה להסתגל לשפה, לאנשים. אין חברים הרגשה כזאת לבד. אני מתה לחזור לארץ, למרות שהמקום מדהים.
היום הלכתי בים ועשו אצלינו זיקוקים. היו מלא צעירים שהולכים שם, הסתכלתי עליהם וראיתי את מה שאיבדתי פה בארץ. את כל החברים הטובים שלי, את החיים שלי...
אני לא מבינה למה אני לא יכולה להסתגל כבר. אני כבר לא יודעת איך להסתיר את זה מאמא שאני לא רוצה לחיות פה. כל לילה דמעות בסתר מתחת לפוף, עצבות מתמשכת. כל שיר עצוב מזכיר לי את הבית .
אני יודעת שזמן מרפא הכול, אבל זה רב מידי ואם אני אמשיך ככה אני בטוחה שאני אחזור לארץ במהירות ככול האפשר ואהרוס את העתיד שאמא שלי תיכננה לנו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאי לשתף
סיגל לוי פסיכולוגית קלינית03/11/2007לולי
לא כדאי שתבכי לבד בשקט
גם ככה מספיק קשה לך
אני מציעה לך לא להעמיד פנים מול אמך
פשוט שתפי אותה במה שאת מרגישה ואז לפחות תוכלי לקבל את התמיכה שלה והעידוד וההקשבה
גם אם זה לא יביא אותך מיד לארץ
לשמור את העצב הזה לעצמך זה הכי קשה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)