מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם לפנות לטיפול פסיכיאטרי?הגר18/05/2010
שלום
אני עכשיו בפרשת דרכים ענקית בחיי. ביחד עם זאת נפרדתי מבן זוגי שוב מהדפוס החוזר של הרס מודע של המערכת כאשר אין יכולת לווסת את הרגשות הנעים בן דיכדוך ועצבות לבין אושר ודינמיות מטורפת. דפוסים אלה מתבטאים בכל דפוסי החיים ויש לציין שהריסת מערכות היחסים נקטעות באחת כל פעם שמאכזבים אותי, ואני לא מדברת רק על יחסים מהמין השני. ביחד עם כל זה , והשאלה הנשאלת אם יש קשר היא תלישה של יותר מעשור שנים של גבות וריסים עד לקירחות מלאה .
מה עלי לעשות? העבודה החדשה תצריך ממני התמודדות עם מצבי הלחץ האלה וגם נמאס לי לפשל במערכות יחסים. אני רוצה להיות מאושרת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שליטה בדחפים
רוני פרישוף18/05/2010שלום הגר,
את מתארת דפוס של קושי לשלוט בדחפים, החל מדחף לתלוש את השיער, ועד דחף להרוס ולנתק קשר כאשר את נפגעת. יש לך בעייה לדחות סיפוקים ולשאת תסכול, מתח וחרדה, ורגשותייך סוערים ושולטים בך, במקום שאת תשלטי בהם ותווסתי אותם.
אם הגעת עד למצב של קירחות, והרס יחסים, קשה לי להבין איך לא נעזרת עד כה.
את בהחלט זקוקה לטיפול. לדעתי טיפול פסיכולוגי הוא צעד ראשון, שבמסגרתו תיבחן האפשרות של טיפול תרופתי (הפנייה לפסיכיאטר).
אני מניחה שארועי חיים קשים, ואולי אפילו טראומות השפיעו על התפתחותך. את צריכה הכוונה, תמיכה ועזרה לטפל בקשיים שנוצרו, ולהעלות אותך על דרך המלך לקראת עתיד טוב יותר, ובניית יציבות רגשית, משפחתית ותעסוקתית.
אל תישמטי את עצמך, טפלי בעצמך,
כל טוב ובהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)