האם לפנות לטיפול פסיכיאטרי?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• האם לפנות לטיפול פסיכיאטרי?
    הגר
    18/05/2010

שלום
    אני עכשיו בפרשת דרכים ענקית בחיי. ביחד עם זאת נפרדתי מבן זוגי שוב מהדפוס החוזר של הרס מודע של המערכת כאשר אין יכולת לווסת את הרגשות הנעים בן דיכדוך ועצבות לבין אושר ודינמיות מטורפת. דפוסים אלה מתבטאים בכל דפוסי החיים ויש לציין שהריסת מערכות היחסים נקטעות באחת כל פעם שמאכזבים אותי, ואני לא מדברת רק על יחסים מהמין השני. ביחד עם כל זה , והשאלה הנשאלת אם יש קשר היא תלישה של יותר מעשור שנים של גבות וריסים עד לקירחות מלאה .
    מה עלי לעשות? העבודה החדשה תצריך ממני התמודדות עם מצבי הלחץ האלה וגם נמאס לי לפשל במערכות יחסים. אני רוצה להיות מאושרת....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שליטה בדחפים

רוני פרישוף
    18/05/2010

שלום הגר,

את מתארת דפוס של קושי לשלוט בדחפים, החל מדחף לתלוש את השיער, ועד דחף להרוס ולנתק קשר כאשר את נפגעת. יש לך בעייה לדחות סיפוקים ולשאת תסכול, מתח וחרדה, ורגשותייך סוערים ושולטים בך, במקום שאת תשלטי בהם ותווסתי אותם.

אם הגעת עד למצב של קירחות, והרס יחסים, קשה לי להבין איך לא נעזרת עד כה.

את בהחלט זקוקה לטיפול. לדעתי טיפול פסיכולוגי הוא צעד ראשון, שבמסגרתו תיבחן האפשרות של טיפול תרופתי (הפנייה לפסיכיאטר).

אני מניחה שארועי חיים קשים, ואולי אפילו טראומות השפיעו על התפתחותך. את צריכה הכוונה, תמיכה ועזרה לטפל בקשיים שנוצרו, ולהעלות אותך על דרך המלך לקראת עתיד טוב יותר, ובניית יציבות רגשית, משפחתית ותעסוקתית.

אל תישמטי את עצמך, טפלי בעצמך,

כל טוב ובהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו