אז מה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אז מה
    מישהי
    19/05/2010

אולי אני שונה קצת... אני באמת מרגישה לא כמו כולם... כשאני בחברה קשה לי להתחבר מצד אחד אני חושבת כן זאת לא החבר'ה שלי אבל צריך לזרום וקשה לי... מצד שני עם מס' חברים קרובים אני מרגישה כן משוחררת... אבל זה מס' מסוים של חברים...
    לאחרונה התחלתי לצאת עם חברות והחבר'ה שלהם וכייף ונחמד לי אבל אני מרגישה לפעמים שאני סגורה שאני לא מתחברת אני רואה את כולן זורמות וקלילות ולי זה בא יותר קשה אני צריכה לשחק לפעמים ולהתאמץ כדי להתחבר אבל אני מצליחה...קשה לי להתחבר לכל בחור סתם בישביל לפלרטט או קשה לי להיות גסה ולדבר על סקס ועל מין כשאנחנו בפורום של אנשים.. זה לא אני חונכתי אחרת...והגישה של אחרים כלפיי לפעמים גורמת לי לחשוב שאני לא בסדר...הבנות מסתכלות עליי כאילו בקנאה או בשנאה... על משהו לא מובן... כאילו אני מתנשאת או אחרת..או הנה היא סגורה... אבל לא עשיתי כלום..ככה אני מרגישה עם בנות... הן לא אוהבות אותי אני יותר נוטה לתהחבר לבנים לא תמיד (נורמליים כן) אבל יותר קל לי... עם בנות.. הן בוחנות מסתכלות לועגות אפילו מרכלות...לפעמים אני חושבת כן זה קנאה... ולפעמים אולי אני לא בסדר באמת? אבל אני לא מוצאת... אני פשוט לא יודעת כבר... מה אני - טובה או רעה...אבל מה עשיתי רע? אני מנסה להיות נחמדה אבל זה לא עוזר רק מטפסים עליי וכשאני סבירה אז אני סנובית...

הייתי חייבת לפרוק מטען מקווה לקבל תשובה מספקת, צריכה עידודו, צריכה איש שיחה
    שיבין אותי... שיהיה אובייקטיבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אז מה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פספסתם אותי

מישהי
    22/05/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שונות וסבל

יפעת קלוש יגל
    23/05/2010

שלום לך

מדבריך לא נשמע שיש שלך בעיה חברתית, אלא את אדם סגור יותר, שחש נוח במסגרת מצומצמת עם חברים טובים. השאלה אם זה מפריע לך האם הית רוצה להשתנות להיות פתוחה יותר וזורמת ?
    כי אם טוב לך כך מבחינה חברתית אז באמת את צריכה למצוא ולהיות עם אנשים שבמחיצתפ את חשה בנוח, ולא להיות במקומות בהם את חשה לא בנוח.
    לגבי הנקודה השנייה, קשר עם בנות. הרבה פעמים דווקא סגירות יכולה להחשב להתנשאות, ודוקא חשש ממה יגידו או יחשבו עלי גורם לתגובות הגנתיות של ריחוק. (אנ ארחיק ואדחה אותם לפני שהם יעשו זאת לי) השאלה מדוע אלו הם יחסייך עם בנות מה הקשר שהיה לך עם אימך, נראה שחששותיך מביקרות ודחייה מתאמתים בסוף. אם וכלי להבין את הדימיקה העומדת מאחורי המצבים אולי יקל עלייך לשנות משהו.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו