מחשבות מוזרות..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מחשבות מוזרות..
    דניאלה
    20/05/2010

היי, אני בת 26 ומעולם לא סבלתי מהפרעות נפשיות למיניהן..
    לאחרונה מתרחשת אצלי תופעה מוזרה שכשאני מדברת אני כל הזמן חושבת איך הצד השני שומע אותי.. כאילו יתר מודעות עצמית כזאת.. אפילו שאני מדברת עם האנשים הכי קרובים אלי אני כל הזמן חושבת על איך זה נשמע.. כאילו שהדיבור לא בא לי בטבעיות.. אני כל הזמן חושבת מה איך זה נשמע ואז יוצא מצב שהמחשבה משתלטת על הדיבור ואני מתחילה לגמגם..

האם זה נורמלי וזה יעבור?
    מישהו מכיר תופעה כזו?

בבקשה תעזרו לי..
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחשבות מוזרות..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקרה עצמית

רוני פרישוף
    21/05/2010

שלום מאיה,

מה שאת מתארת נשמע כמו סימפטום כפייתי, שבדרך כלל קשור לאישיות פרפקציוניסטית וצורך בשליטה.

את יכולה לנסות להסיח דעתך מן המחשבה בכל פעם שהיא עולה עד שהיא תיכחד, או להיפך, לחשוב אותה חזק ובהרחבה, עד שהיא תמצה את עצמה.

"סימפטומים" שונים באים והולכים במהלך החיים. אנחנו לא מכונות, וכולנו מתמודדים עם שריטה כלשהי פה ושם. יש סיכוי טוב שזה יעבור מאליו.

אם לא תהייה הטבה, כדאי לפנות בהמשך לאיבחון וטיפול.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רוני!! הרגעת אותי מאודף)

דניאלה
    21/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו