מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מהם הכלים הבסיסיים לחשיבה חיוביתרוית25/05/2010
שלום רב,
מהם הכלים הבסיסיים לחשיבה חיובית? אני אדם קצת פסימי ולאחרונה הפכתי להיות אמא. חשוב לי להיות חיובית בשביל הבת שלי.
ושאלה כללית נוספת: האם יש ספר מומלץ הקשור בגידול בנות בעידן שלנו (ובעתיד - בעידן שבו הנשים תהיינה המין החזק)?
תודה מראש,
רוית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חינוך והפנמה
רוני פרישוף28/05/2010שלום רוית,
שאלתך ליוותה אותי בימים האחרונים.
מזל טוב על הפיכתך לאם! אני מתרשמת מהמודעות שלך להשפעה שיש לך כאמא על חיי ביתך ועיצוב השקפת עולמה.
זה כל כך נכון. כשהורה משדר אופטימיות, קבלה עצמית וקבלת האחר, נינוחות וחופש פנימי, זה המסר שילדו יספוג, וזו השקפת העולם שהוא יפנים. ביחסי אם ובת נוסף רובד של העצמה ומימוש עצמי, שהתפתח אצלנו הנשים בעשורים האחרונים.
עצם הרצון והמוכנות שלך להשתנות עבורה מבטא אופטימיות ואמונה. אז הנה, כבר עשית את הצעד הראשון!
יש כל כך הרבה חומר על חשיבה חיובית, אופטימיות והעצמה, שקשה לתמצת אותו כאן. מספיק שתלחצי את מילות המפתח האלו ב"גוגל" ותוצפי בשפע עצום של חומר. לא עולה בראשי ספר בנושא גידול בנות, בודאי גם כאלו תמצאי בשפע במדפי ספרי ההדרכה.
אולי אסכם במילים של שיר שאני אוהבת במיוחד:
שיר בעיפרון
בית הבובות
מילים ולחן: אמיר אטיאס
אל תשכח לשמוח גם בחלקי
ואל תמנע מלבכות כשעצוב
תנצל עד תום כל עוד אתה תמים
תלמד לוותר ואל תוותר על החיים.
כי בחיים הכל עובר
מטעויות למד והשתפר
מה שקולך הפנימי אומר, זו האמת שלך
לא, לסלוח זו לא חולשה
נצור אהבה בדרכך
ודע, את כל הסובב אותך.
אל תלך בדרכו של אחר
ואל תיכנע לחולשות שבגוף
שא בעול בכתפיים איתנות
ותאמין ותאמין, רק תאמין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוני
אדווה28/05/2010רוני,איזה שיר יפה,יש לך תגובות ממש מחממות :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)