עזרה,בבקשה:'(

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה,בבקשה:'(
    בת 16.
    27/05/2010

אוף,
    סליחה על ריבוי ההודעות בפורום כאן לאחרונה.
    מקווה שאתם עומדים לזרוק עלי נעל וירטואלית עם עקב שפיץ..:$

בכל אופן,היום בערב הפגישה עם הפסיכולוגית,ורק המחשבה על להכנס אליה לחדר ולדבר גורם לי לקפוא במקום ולאבד מילים.
    פתאום אני אפילו לא יודעת מה לאמר.
    הכל נשמע לי טיפשי.
    הכל חסר סיבה.

אני מפחדת,
    אני מכירה את עצמי.
    אני לא אצליח לדבר,אני אף פעם לא מצליחה.
    אני אסגר,אוטומטית.
    היא תשאל שאלות,ואני לא אדע איך לענות.
    או שהיא תצפה שאני אתחיל לדבר?

אני צריכה הכוונה,הסבר מפורט על מה הולך להיות שם-בפגישה הראשונה הזו.

תודה לכל העונים,
    ושוב סורי על החפירה פה בימים האחרונים,
    אתם מדהימים:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה,בבקשה:'(

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• *שאתם לא עומדים

בת 16.
    27/05/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פגישה טיפולית ראשונה

שחף ביתן
    27/05/2010

שלום בת 16,

כל הכבוד לך על ההתמודדות, והכתיבה כאן היא חלק מזה. את משתפת ופונה לעזרה, במצבי מצוקה זה הדבר הכי נכון לעשות. כך גם הפגישה היום. זה מאוד טבעי להרגיש לחץ וחרדה לפני פגישה ראשונה. עוד אין היכרות טובה, ואז כל התסריטים האפשריים עוברים בראש - מהתקוות ועד הפחדים הכי כמוסים שלנו.
    מה שהולך להיות בפגישה הראשונה הוא שונה מפעם לפעם. אבל מה שחוזר הוא שזה שני אנשים שנפגשים לראשונה כשמטרת המפגש היא טיפולית. הפסיכולוגית היא שם עבורך, והיא באה עם הרצון לעזור כפי יכולתה.
    אני יכול לומר לך שהמצוקות שלך הן בשום אופן לא טיפשיות או סתמיות, הן שלך וזה הרבה מאוד. יכול להיות שקשה להתחיל מיד בלספר על הרגשות שלך עוד לפני שבכלל מכירים. אם את מרגישה שאת לא מצליחה לדבר, את יכולה לדבר בדיוק על זה. על הקושי לדבר, על הקושי להתחיל ועל מה שאת מרגישה באותו רגע. על כך שאת כבר מכירה את זה, ושאת קופאת ואין לך מילים כשזה קורה. אחרי הכל, טיפול הוא גם המקום שבו את יכולה לדבר על הכל.
    הדבר הכי טוב הוא לתת לעצמך את הזמן. טיפול פסיכולוגי הוא מתמשך, ומה שלא נאמר בפגישה אחת יעלה מתישהו באחרת.

בהצלחה לך היום בערב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שחף.

בת 16.
    27/05/2010

תודה על התגובה המהירה..
    הבעיה היא שאני לא בטוחה שאני בכלל אצליח לדבר.
    כשאני אומרת שאני "קופאת" במקום,אני מתכוונת לזה במלוא מובן המילה.
    ברגע שמנסים להגיע אלי,או לגעת באופן כזה או אחר בנקודות הרגישות שלי אני כאילו לא שם.
    אני שם,זה כואב,ונוגע,ופוגע-אבל לא נראה כך כלפי חוץ.
    התשובות שלי קצרות,הבעת הפנים שלי אחידה ולא מביעה כלום,ואני יכולה להיות מאד צינית,צינית לכדי רמות שהמטפל בין אם ירצה ובין אם לא ממש ישנא אותי באותו רגע.
    כי מה לעשות,גם פסיכולוגים הם מטפלים.
    הקטע הוא,שזה לא נשלט,ככה אני מרגישה בכל אופן. זה פשוט קורה-אוטומטית,נוחת עלי,נכנס לתוכי(או יוצא מתוכי תלוי איך מסכלים על זה)בלי הודעה מוקדמת או בקשה או אפילו התנצלות.

איך בדיוק היא תעזור לי,אם אני לא עוזרת לה לעזור לי?
    אבל איך אני אמורה לעזור לה לעזור לי אם אני לא מצליחה לעזור לעצמי לעזור לה?!(סליחה על הבלבול..)

היא תצפה שאומר לה למה באתי,ומה אז אומר?
    אין לי מה לאמר,אני מאבדת מילים.ואני מרגישה שזה אפילו לא בשליטתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

אוף:(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• *גם פסיכולוגים הם אנשים...

בת 16.
    27/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבת 16-

מגי
    27/05/2010

קראתי.ולא יכולתי שלא להגיב.

רוני נתנה לך תשובות חמות וישרות ("חבקי אותן") גם אני יאמר לה תודה.

לכי הערב לפגישה. כמו שאת. עם כל ההיסוסים.זה הכי טוב."אל תתאמצי להיות נחמדה".

בהצלחה

מגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה..

בת 16.
    27/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היא דתיה!!:O

בת 16.
    27/05/2010

זה אמור לשנות משהו?
    איך אני אמורה לדבר איתה בחופשיות על...דברים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו