עזרה דחופה-!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה-!
    א
    28/05/2010

סליחה מראש על אריכות הדברים. זקוקה לעזרה.
    בת 40 נמצאת בקשר עם בחור 3 שנים. אחרי 2 הפגישות הראשונות אמר לי שאנחנו לא מתאימים. קבלתי את זה ושאלתי אותו אם הוא מוכן לתרום מזרעו ולתת לי ילד. הסכים בתנאי שיהיה לי מקום מגורים משלי (גרתי עם ההורים) ולקנות דירה משלי. עמלתי רבות ובקושי רב מאוד מאוד הצלחתי לקנות דירה עם משכנתא גדול.ה לא מזמן קניתי את הדירה.
    (צריך לציין שבמהלך השנים האלה נוצר קשר טוב בינינו,בילינו יחד, נסענו יחד, כל פעם היינו יוצאים יחד והוא אפילו הביע את רצונו לחיות איתי ולהשאר איתי גם אחרי שיוולד הילד ולא לעזוב - תמיד אמרתי לו שהבחירה בידיו. אם ירצה להשאר אחרי שיהיה ילד אשמח ואם לא - אכבד זאת).
    הנה קניתי את הדירה ובאתי אליו לממש את הבטחתו להביא יחד ילד לעולם. התחיל לא עונה לי, אני עסוק, מזלזל בי, אומר לי שכל הקשר היה בשביל הסקס (אמרתי לו מתחילת הקשר שאני איתו בשביל ילד - לא סקס, הבהרה ברורה מאוד), אני לא מחבב אותך,מנסה למשוך זמן עד שבעצמי אתייאש ואעזוב לבד,מנסה להרחיק אותי מאליו, וכל דבר מפיל עלי כדי שלא יהיו לו רגשות אשמה. מנסה לא להפגש איתי - כדי לא ליצור קירבה ודיבור שירגיש אשם, צריך לציין שהוא בחור מאוד אגואיסטי ושחצן . בעברו לא היו לו קשרים קבועים עם בנות (לפי פליטת הפה שלו - כולן עזבו אותו) יש לו שיטה להרחיק מעליו אנשים כשצריך ממנו משהו ע"י זלזול, פגיעה,וזה מה שעושה לי עכשיו. אני בת 40, בטחתי בו, שבורה לגמרי, עומדת לעזוב את עבודתי בגלל דכאון ויש לי משכנתא, לא סומכת על אף אחד, כל דמיון על נגיעה פזיית שלגברים דוחה אותי. בשיא הכנות אין ביכולותי להתגבר ולפתח שם קשר אם הוא עוזב אותי. מה עלי לעשות? איך לשכנע אותו לעמוד בהטחתו? הרי רק בכך הסתפקתי ולא החתמתי אותו על שום מסמך להבטחת קיום דיבורו.אנא עזרתכם לפני שאני מאבדת את שפיות דעתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה-!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכזבה מרה

יפעת קלוש יגל
    30/05/2010

שלום א

אין ספק שעברת טלטלה קשה. נתת אמון באדם,שינית את חייך במאמץ על פי תנאיו, וכעת דווקא שהרגע המאושר היה אמור להגיע, נשארת מול שוקת שבורה.
    אין לי מושג מבחינה משפטית מה תוקף יש להבטחותיו, ובכל מקרה זה לפורום אחר.
    מבחינה רגשית עברת פגיעה קשה ביותר, וגם קרוב לודאי שהשעון הביולוגי דוחק בך. את מדבר על הבעיות של הגבר בקשרים ארוכי טווח, אבל כנראה גם לך יש קשיים, וכנראה גם חששות וחוסר ביטחון, שהובילו אותך להסכים לתנאים הללו.
    אני חושבת שכדאי לך לעשות סדר, נשמע שאת רוצה ילד, וזו המטרה שכדאי שתתמקדי בה, למרות הכעס והעלבון. מעבר לכך את מספרת שהמשבר פוגע בתפקודך, כמו בעבודה, ולכן כדאי לך לפנות לעזרה דחופה, כדי שהמחיר שאת משלמת לא יגדל.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד כמה מילים

שחף ביתן
    30/05/2010

אני מסכים לגמרי עם תשובתה של יפעת, ורציתי רק להוסיף כמה מילים.

הדבר החשוב בעיניי שאת יכולה לקחת מהקשר הזה, הוא מה שלמדת על עצמך - כשאת רוצה משהו את יכולה להיות מאוד מחוייבת, לגייס כוחות גדולים ולהשקיע מאמצים גדולים בכדי להשיג אותו. אחרי שלוש שנים את גרה לבד, קנית דירה, ואת במסגרת עבודה קבועה. אלו הישגים גדולים שהשגת בעצמך ועבור עצמך, וככל הנראה גם עבור ילד/ה שאת רוצה להביא לעולם.
    הראית שיש לך את הכוחות, היכולות והרצון לבנות עבור עצמך חיים מסוימים. כרגע נפגעת מאוד חזק, כך שקשה לראות איך להמשיך. כמו שכתבה יפעת, לשם כך רצוי לפנות לעזרה וטיפול.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו