מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מיניות בטיפולחסויה29/05/2010
היי אני בת 15 ויש לי בעיה שאני קצת מתביישת לשאול אבל בכל זאת
אני בטיפול אצל פסיכולוגית כבר חודש ויש דברים שקשורים למיניות שמפריעים לי ואני מתביישת לדבר איתה עליהם....אתם יכולים להביא לי טיפים מה לאמר,איך לאמר,אם זה בכללבסדר לדבר איתה על זה.
אני באמת לאיודעת מאיפה להתחיל ואני ממש מתביישת היא גם די מבוגרת ולא יודעת זה הופך את זה ליותר מביך אפילו
בבקשה בבקשה תעזרו לי,חסויה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיבור על מיניות
רוני פרישוף29/05/2010הי חסויה,
מיניות היא חלק בריא וטבעי מהחיים שלנו. היא טעם החיים, ומקור לחדווה, קירבה וסיפוק. מיניות כוללת יחסים אינטימיים עם אחר, אך לא פחות מכך גם את היחס והקירבה שאנחנו מרגישים כלפי הגוף שלנו.
המיניות היא חלק בלתי נפרד מחיי האדם, החל מהיותו תינוק, נהנה ממגע קרוב עם אימו, ומתחושות גופניות שגורמות לו עונג, ועד לזיקנה. את נמצאת בגיל שבו התחושות והצרכים המיניים מתעוררים ביתר שאת, ומן הסתם עולות הרבה הרגשות ושאלות, ואולי גם בלבול וחששות.
טיפול הוא מקום בטוח ושמור לדבר על כל הדברים הכמוסים המעסיקים אותך. שאלות בנוגע להתנהגות מינית, זהות מינית, העדפה מינית, דימוי גוף, פנטזיות מיניות, כל הנושאים האלה ועוד מוזמנים בהחלט לשיחה הטיפולית.
מטפלים ערים לחשיבות המיניות, ומנוסים בדיבור והכוונה בנושא.
את יכולה לפתוח את השיחה בהקדמה על המבוכה והקושי, ובבקשה מהמטפלת שתעזור לך ותדובב אותך. יש לי הרגשה שהיא כבר תבין את הרמז..
את יכולה להעלות אל הכתב את הדברים, ולבקש ממנה לקרוא בתחילת הפגישה.
אל תהססי, רק תרוויחי!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל...
חסויה29/05/2010אבל מה אני אומר לה...?
כאילו,איך..
אני באמת ממש מתביישת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך לפתוח נושא מביך?
רוני פרישוף30/05/2010הממ..
את יכולה לאמר משהו כמו "יש נושא שאני רוצה לדבר עליו אבל זה מאד קשה לי"
היא בודאי תתעניין מה הקושי ואז תוכלי לאמר "אני פוחדת ממה תחשבי.. אני מתביישת..".
מכאן, אני בטוחה שהיא תדובב אותך ותשאל שאלות מכוונות, עד שתגיעו לעניין.
את יכולה, כאמור, גם לכתוב בבית ולתת לה לקרוא, או להדפיס את מה שכתבת כאן.
חוצמזה, את רק חודש בטיפול. חודש זה מעט זמן. בקושי הספקתם להכיר וליצור קשר. אולי את צריכה עוד קצת זמן כדי לצבור אמון ואומץ. אל תלחיצי את עצמך.
(אל תלחיצי את עצמך גם בתחום המיני. קחי לך את כל הזמן שבעולם עד שתרגישי לגמרי נוחה ובשלה עם העניין. את מאד צעירה ואין מה למהר).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)