האם בעלי בדיכאון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• האם בעלי בדיכאון
    ליאת
    30/05/2010

בעלי איש מאוד אוהב בד"כ, פתוח, טורף את החיים מאז שהכרנו
    יש לנו עסק שהוא הרבה יותר מעורב בו ממני אני רק עוזרת והוא תמיד אהב לנהל אותו. בחודשים האחרונים העסק הפסיק להצליח ולא משנה מה אנחנו עושים כדי להרים אותו מחדש שומדבר לא מצליח
    בעלי לוקח את זה ככשלון אישי ומאוד מסוגר מאז, השינה שלו השתנתה, גם המשקל, המבט 'מכובה' ואני לא יודעת מה לעשות כדי לעודד אותו
    יתכן שהוא נמצא בדיכאון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם בעלי בדיכאון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי-הצלחה בקריירה

שחף ביתן
    30/05/2010

שלום ליאת,

תחושת כישלון והחמצה בקריירה יכולה בהחלט להוביל לדיכאון, בעיקר כשאדם מעורב ומזהה את עצמו עם ההצלחה והכישלון. זהו מצב נפוץ, טבעי ומובן.
    אני בטוח שיש ערך רב עבור בעלך לעובדה שאת דואגת למצבו הנפשי וקשובה לשינויים שחלים בו. ממה שאת מתארת נשמע שהוא זקוק לעזרה. את יכולה קודם כל ליזום איתו שיחה על מה שאת מרגישה ולשאול מה הוא מרגיש? תוכלו לחשוב יחד האם ואיך לפנות לעזרה מקצועית.
    נזכיר שוב שיש אפשרויות לפנות לטיפולים ללא תשלום במרפאות ציבוריות, וישנן עמותות שונות שבהן הטיפול הוא מוזל.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו