מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני שונאת את כל האנשיםחסוי31/05/2010
כולם רעים כולם
אנשים ברחוב רק מסתכלים עלי כל הזמן כאילו אני איזו מפלצת פשוט ככה
אני כל כך שונאת שמסתכלים עלי
נמאס לי כבר אני מתביישת לצאת מהבית בגלל היחס של האנשים כלפי
היום עשיתי הליכה ברגל והמון אנשים הסתכלו עלי כאילו נפלתי מהירח כאילו אני איזו מפלצת
כאילו שהם נראים יותר טוב ממני וזה מעצבן ופוגע בי מאוד
נמאס לי מהמבטים של האנשים בי למה הם כל הזמן ככה מסתכלים עלי למה ?
אוף אני שונאת את כולם כל בן אדם שאני רואה ברחוב אני מרגישה כלפיו שנאה נוראה טוב אני גם שונאת את עצמי וכולם שונאים אותי אף אחד לא אוהב אותי בעולם הזה לאף אחד לא אכפת ממני אני לא רצויה באף מקום
ונמאס לי כבר מהמדינה הזאת כבר ומכל האנשים שבה
אני תמיד רואה טלנובלות בספרדית ואומרת למה אני לא השחקנים האלה למה אני לא גרה במדינות היפות האלה למה לי אין את השקט והשלווה שלהם יש למה לי אין כזאת אהבה כמו בטלנובלות למה הגורל שלי צריך להיות כזה רע למה לא יכולים להיות לי חיים טובים ונפלאים כמו של השחקנים האלה שיש להם הכל בחיים
נמאס לי גם מהבדידות הזאת כבר אין לי לא חברים לא חברות אפילו יום הולדת 18 לא יכולתי לחגוג כי אין לי חברים ובכלל לא הרגשתי יום הולדת זה היה בשבילי יום עצוב כמו כל הימים
כל שנה אני בודדה וימי הולדת גם אני לא חוגגת רק אם המשפחה אבל גם זה מרחמים והם בכלל לא חוגגים לי אמא שלי עושה לי רק עוגה וחטיפים ועם הבני דודים שהם גם מרחמים עלי
ואהבה בחיים גם לא תהיה לי אף אחד בחיים לא ירצה אותי אפילו מרחמים
אני גם מכוערת ושמנה שאפילו ספורט ודיאטה לא עוזרים לי ואני גם טיפשה מפגרת שאפילו לבגרויות לא הגישו אותי ככה שתעודת בגרות גם אין לי ואני יעבוד בזבל זה מה שיצא ממני בסוף כי גם ככה אני נראת כמו זבל ואני יגור עם ההורים שלי כל החיים או עד שימאס להם ויום אחד הם יזרקו אותי לרחובות ונמאס לי כבר אני כל כך מתבישת בעצמי עוד כמה ימים יש לבן דודה שלי בר מצווה באולם ואני מתבישת ללכת ושיראו אותי עם אך שאני נראת וירכלו עלי וגם יהיו שמה הרבה אנשים ואני נראת גם גועל נפש עם שמלה כל השומנים בולטים לי יש לי ידים שמנות ותחת שמן שבולט וגם בטן שמנה כמו לאישה בהריון ופנים מכוערות מלאות בפצעים ואני גם לבנה כמו רוח רפאים ומלאה בשערות כמו קוף יותר גרוע מגבר עם בגד ים בכלל אני לא יכולה ללכת גם כי הגוף שלי מלא בשומנים וגם יש לי שערות בבטן ואני מתביישת מאוד נמאס לי אוף מה אני יעשה מה ?למה אני צריכה לסבול ככה ? :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיבוק
רוני פרישוף02/06/2010חסויה יקרה,
מזמן לא קראתי מילים כל כך כואבות, מילים שותתות דם.
אני לא יודעת ממה נגרם הסבל הנורא הזה, אבל אני יכולה להגיד בבטחון שהוא לא מגיע לך, ושיש דרכים לצאת ממנו!
אני מאמינה שאת חיה בסביבה מאד לא תומכת, שרואה בך את הרע או שלא רואה אותך, וכתוצאה מכך הפנמת דימוי עצמי כל כך ירוד. אני בטוחה שיש בעולם מי שיראה בך את היופי, העדינות, והפוטנציאל שטמון בך שפוחד לצאת החוצה.
אנא האמיני שאפשר להיות איתך ולעזור לך, ופני כצעד ראשון לעזרה מקצועית. תוכלי לקבל טיפול נפשי בחינם במרפאה לבריאות הנפש, ותוכלי לקבל הפנייה לעזרה נוספת במשרד הרווחה.
בינתיים אני שולחת לך מעומק ליבי חיבוק חם,
מקווה שאת מרגישה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)