לרוני

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לרוני
    שיר
    01/06/2010

האם כדאי לצאת עם גבר שהתעללו בו מינית מגיל 6 ע"י קרוב למשפחה הוא סיפר את המקרה רק לפני שנה וחצי להוריו שהוא בן 26 והוא מקבל טיפול פסיכותרפיה חזרה לעבר ושהוא ישנה את העבר לפי חשיבה שלו ומשהו חיובי בהתחלה הוא לא היה מאוזן כל כך והיום אחרי שנה וצי של טיפול הוא יותר מרוכז בי למרות שניפרדתי ממנו תקופה די ארוכה ועכשו הוא רוצה לחזור.
    אני לא יודעת מה להחליט לפעמים שקשה לו הוא לוקח כדורים בנתיים אנחנו כבר קרוב חצי שנה מנהלים רק שיחות באינטרנט מבלי להיפגש .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לרוני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיכוי לקשר

רוני פרישוף
    02/06/2010

שלום שיר,

נשמע שהבחור לוקח את עצמו בידיים, ונעזר בדרכים שונות כדי להתמודד עם הטראומה שחווה, ועל כך מגיע לו כל הכבוד. אני מקווה שפצעיו יחלימו, ושהוא יזכה לחיים טובים ואהבה אמיתית, כמו שמגיע לכל אחד.

האם הוא מתאים לך? את זאת, כמובן לא אוכל לדעת, ורק אצלך נמצאת התשובה. אני לא יודעת מה הרקע שלך ומה השיקולים המניעים איתך, אך כמחשבה כללית נראה לי סביר להיפגש גם מחוץ לוירטואליה ולראות מה קורה ואיך את מרגישה.

אולי חלק מהקושי שחווית בקשר איתו קשור גם אלייך, ולא רק לדברים שהוא עבר ולהתנהגויות שלו. השקיעי בזה עוד מחשבה והתבוננות פנימה.

שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו