מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלום .. אני צריכה יעוץ דחוף ..עילום שם01/06/2010
אני בת 13 ויש לי אחות בת 17 וחצי ..
והיא כל הזמן אומרת שהיא שמנה והיא רוצה להרזות .. ואמרתי לה שהיא לא שמנה היא קצת מלאה..
והיא אמרה לאמא שלי שהיא רוצה את הכדורים שמרזים .. ואמרתי לה שממש לא כדאי לה כי הם מזיקים .. והיא לא מקשיבה כי היא רוצה להרזות זה מה שבראש שלה היא מנסה דיאטות והיא חושבת שהיא לא מצליחה בהם .. ואני אוהבת אותה ומאוד דואגת לה .. וכשהיא דיברה עם אמא שלי על זה היא אפילו רבה איתה כי אמא שלי לא רצתה לקנות לה .. והכל הפך לריב אחד גדול שמעתי המון מקרים כאלה והנה בוום הגיע גם לאחותי ..
אני מאוד מדוכאת מזה ומתוסכלת נורא .. אשמח אם תעזרו לי .. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרזייה
רוני פרישוף02/06/2010שלום לך,
כשהייתי בגילך הייתי עסוקה בעיקר בלריב עם אחותי הגדולה ולהתעצבן ממנה. מחמם את הלב לראות כמה אכפת לך, כמה את אוהבת וכמה את לוקחת ללב את אחותך. זה נכס יקר, הלואי שהקשר הטוב ביניכן ישמר עד 120!
אני לא בטוחה שיש לאחותך מה שנקרא "הפרעת אכילה". הרבה בנות בגיל ההתבגרות עסוקות מאד במראה שלהן ובמשקלן, ומשקיעות בסוגי דיאטות שונים ומשונים. חבל שזה כך, אך זה כנראה חלק בלתי נפרד מכאבי ההתבגרות, ובעיקר צריך לעזור עם המון אהבה, פירגון ועידוד.
נשמע שאת לוקחת על עצמך המון אחריות, אולי אפילו קצת יותר מדי. חשוב מאד שתשתפי את אמא בדאגתך לאחותך ובסבל שיש לך בעקבות הריבים והויכוחים בבית. אם אמא תהייה מודעת לרגשות שלך, אולי זה יעזור לה לנהל את המשבר אחרת. אמא ואחותך מוזמנות גם הן לכתוב כאן בפורום, ואוכל לכוון אותן לעזרה מקצועית אם יש צורך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)