שלום .. אני צריכה יעוץ דחוף ..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שלום .. אני צריכה יעוץ דחוף ..
    עילום שם
    01/06/2010

אני בת 13 ויש לי אחות בת 17 וחצי ..
    והיא כל הזמן אומרת שהיא שמנה והיא רוצה להרזות .. ואמרתי לה שהיא לא שמנה היא קצת מלאה..
    והיא אמרה לאמא שלי שהיא רוצה את הכדורים שמרזים .. ואמרתי לה שממש לא כדאי לה כי הם מזיקים .. והיא לא מקשיבה כי היא רוצה להרזות זה מה שבראש שלה היא מנסה דיאטות והיא חושבת שהיא לא מצליחה בהם .. ואני אוהבת אותה ומאוד דואגת לה .. וכשהיא דיברה עם אמא שלי על זה היא אפילו רבה איתה כי אמא שלי לא רצתה לקנות לה .. והכל הפך לריב אחד גדול שמעתי המון מקרים כאלה והנה בוום הגיע גם לאחותי ..
    אני מאוד מדוכאת מזה ומתוסכלת נורא .. אשמח אם תעזרו לי .. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרזייה

רוני פרישוף
    02/06/2010

שלום לך,

כשהייתי בגילך הייתי עסוקה בעיקר בלריב עם אחותי הגדולה ולהתעצבן ממנה. מחמם את הלב לראות כמה אכפת לך, כמה את אוהבת וכמה את לוקחת ללב את אחותך. זה נכס יקר, הלואי שהקשר הטוב ביניכן ישמר עד 120!

אני לא בטוחה שיש לאחותך מה שנקרא "הפרעת אכילה". הרבה בנות בגיל ההתבגרות עסוקות מאד במראה שלהן ובמשקלן, ומשקיעות בסוגי דיאטות שונים ומשונים. חבל שזה כך, אך זה כנראה חלק בלתי נפרד מכאבי ההתבגרות, ובעיקר צריך לעזור עם המון אהבה, פירגון ועידוד.

נשמע שאת לוקחת על עצמך המון אחריות, אולי אפילו קצת יותר מדי. חשוב מאד שתשתפי את אמא בדאגתך לאחותך ובסבל שיש לך בעקבות הריבים והויכוחים בבית. אם אמא תהייה מודעת לרגשות שלך, אולי זה יעזור לה לנהל את המשבר אחרת. אמא ואחותך מוזמנות גם הן לכתוב כאן בפורום, ואוכל לכוון אותן לעזרה מקצועית אם יש צורך.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו