מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נימאס לי ליחיות אין לי שמחת חייםSATAN30/10/2007
בשנים האחרונות לא טוב לי לא רק שאין לי ממש חברים אני כל הזמן בבית לא אומר שאין לי מה לעשות דווקה יש לי אבל לא טוב לי כמו פעם ליפעמים אני ניראה בסדר אבל בתוך תוכי רע לי מאד
פעם היו לי חברים ויצאתי איתם הרבה אבל מישום מה היתנתקנו וכל פעם שהרגשתי שאנחנו חוזרים הם היתנתקו הם היו שניים (אחים) והיה עוד אחד שניסיתי גם איתו ליצור שוב קשר אבל הוא עבר בית ספר! אחרי כמה זמן ניסיתי להיתחבר לילד שניראה לי אחלה בכיתה שלי והוא גם באזור ככה שאני יכול לצאת איתו וזה ומה גם עזב את בית הספר הם היחידים שעזבו ככה את בית הספר כל פעם שאני מנסה ליהיות אם חברים לא הולך לי בדרך לא! ואני חוזר לא!!!! נורמאלית משהו מישתבש לעזאזל ואני כבר כמה זמן ככה חושב על דרכים להחזיר לעצמי את שמחת החיים שהייתה לי פעם אבל לא יכול אני חיי במין סיוט המציאות עצמה נגדי אני נישבע באלוהים הזה שילד אחר באותם מאמצים ונסיבות כבר מיזמן היה מוצא חברים והיה מאושר אבל לא! לי תמיד משהו ישתבש לא ילך לי חלק משהו תמיד אני ניתק בבעיה שמתי לב שכל הזמן שאני מנסה לעשות משהו הוא ניכשל! אני מנסה להיתקדם קצת! אי אפשר!!! וכל פעם שאני עוצר קצת לנוח אני מיתדרדר עד למצב הזה!!!
שאני תקוע בבית בלי חברים אם אמא בת זונה שתמות אמן! אמן! שמעליבה אותי בצורה גסה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
SATAN30/10/2007אם אח חרה שישרף מחר באש!!! שמזכיר ומוסיף פילפל ומלח על הפצעים והייתה תקופה שהוא זרע ממש מלח על הפצעים ונהנה לרדת עליי שם כשהיתחשק לו הרמתי עליו סכין פעם מרוב עצבים!!!
אני לא יודע אם זה קשור אבל אח שלי(אחר) היתאבד כשהייתי בן שש ואני והאח החרה שלי רבנו הרבה מכות בתקופה הזאת (יש בינינו הפרש של 10 שנים) טוב זה לא כל כך קשור אבל בעיקרון רע לי בצורה לא נורמאלית למרות שאני מנסה להרגיש טוב ולשפר את המצב אלוהים (מי אם לא הוא? העולם עצמו נגדי!)אוהב ליראות אותי עצוב אני חושב שנולדתי בישביל ליהיות בובת עינויים של אלוהים ככה שלאלוהים משעמם מידי פעם אז הוא מיסתכל עליי ועושה לי רע וצוחק כמה אני עצוב
הזעם שלי גדול בצורה לא נורמאלית מרוב החרה שיש לי זה ליפעמים עולה לי בשפיות! אני מיתרגז בשניות פעם אחת ראיתי בטלויזיה ילד הולך מכות לא יודע למה אבל ישר נידלקתי והתחלתי ליכעוס!
התחלתי לדמיין שאני נותן לו מכות ומחסל אותו בצורה מטורפת!! אני פשוט מלא באגרסיביות מרוב כעס ומירמור ופעם כימעט ניסיתי להיתאבד אני מרגיש שאין לי טעם ליחיות מרגיש כזה שבאלי להיכנס לתוך קבר וזהו... נימאס לי ליחיות אני פשוט לא רואה כימעט טעם בחיים למה זה קורה הרי ברור שמישהו שם למעלה עושה את זה צירופי מיקרים כאלה זה סיכוי בן זונה של אחד ל1000000000000 לילד נורמאלי זה לא היה קורא למה דווקה לי נימאס רוצה למות כבר!!! באלי כבר לקחת את האקדח שיש לנו בבית (ברטה משהו) ופשוט לתת לעצמי יריה בראש ולצאת מהסיוט הזה שניקרא החיים שלי מישהו יכול לעזור לי? אין לי מושג בדיוק מה זה יעזור לי לומר את זה פה אבל לפחות אני פורק את זה זה טיפה עוזר אבל בכל זאת אם מישהו פה יכול לעזור לי איכשהו... בבקשה תעזרו לי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפניה לעזרה
סיגל לוי פסיכולוגית קלינית31/10/2007שלום
נשמע שאתה ממש מרגיש רע, מרגיש בדידות, גם מהמשפחה וגם מבחינה חברתית. אתה בתקופה לא טובה כעת ומרגיש יאוש שהכל פועל לרעתך. מרגיע יאוש, כעס, אגרסיביות...
אני חושבת שאתה לא צריך להתמודד לבד עם כל העומס הזה ושאתה צריך תמיכה מקצועית. נראה שיש לך סימנים של דכאון וזה לא חייב להיות ככה. עם עזרה אתה יכול להרגיש הרבה יותר טוב!!!
קודם כל, טוב ששיתפת כאן
אני מציעה לפנות למישהו שאפשר לדבר איתו - אמא, אבא, אח גדול, מורה שאפשר לדבר איתו, יועצת או אם לא נוח לך עם כל הכתובות האלה, יש מספרי טלפון לתמיכה נפשית (חפש באינטרנט ער"ן) שאולי יוכלו לכוון אותך היכן תוכל לקבל עזרה. חשוב שלא תתמודד לבד, כי הדכאון משאיר אותך ללא כוחות להתמודד.
אתה מוזמן להמשיך לשתף כאן אם אתה מרגיש נוח, אבל אל תסתפק בכך
מישהו רוצה לספר על חויה דומה שהצליח להתמודד איתה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף כדורים
לילי31/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקחתי פעם כדורים אמא שלי אמרה לי
SATAN02/11/2007"זה לאנרגיות טובות" אבל זה לא עזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן כמה אתה?
ללא שם02/11/2007מה שאתה מתאר נשמע נורא. הדבר היחיד שיש לי להציע לך זה להתעלם מהם. פשוט מישו מציק לך? לך לחדר ואל תגיב. אני יודעת שזה לפעמים בלתי אפשרי אבל הברירה היחידה שיש לך זה פשוט להשכיר דירה עם שותפים ולגור לבד. או אם אתה לפני גיוס, לבקש שיקדימו לך את הגיוס כי אסור להשאר בסביבה חולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאח שלי העלוקה מעצבן אותי ליפעמים עד
SATAN02/11/2007לחדר והאמא הכלבה שלי משום מה לא רוצה לשים לי דלת בחדר למרות שאני יושב לה אם זה על הראש אין לי פרטיות אני מת להיתגייס לשרת ביחידה קרבית ולהשכיר דירה באזור שלי ולהתחיל ליחיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בן 14
SATAN02/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)