לא יודעת........

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא יודעת........
    קספר
    12/06/2010

אוף כבר לא יודעת מה לעשות
    ליפני שבוע , ראיתי את פרקים של "כשהכאב כבד מנשוא ", והבנתי משהו חשוב!
    אני ממש כמוהם ! הכוונה שלי כמו אלו שדיברו עלהם שהתאבדו .
    מצד אחד כהר ניסיתי פעם להתאבד , אבל ברגע האחרון עצרתי את עצמי .
    ליפני שבוע חשבתי על זה , שוב לקחת כדוריי אקמול בשרותים של האוניברסיטה , אבל ברגע האחרון התחרטתי .
    היו לי מחשבות ברגע שחשחבתי לקחת , על כבד , על הנזק שזה עלולו לגרום לו , ושיש לי ניתוק ריגשי מהגוף , הכבד הוא רק מכונה - איבר בגוף אבל הנפש שלי כואבת ופצועה .
    הצחתי להשיג משהו חיובי מאוד שעבדתי בשבילו מאוד , אבל אני איני מרוצה ושמחה .
    למה יש לי דואליות גדולה ?
    בבקשה אל תשלחו לי ניידת או אמבולנס , כי אני בטיפול , אבל קשה לי .
    המטפל עונה לי תשובות שבאות לרצטות אותי , ואין לי התמודדות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת........

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התגברות

רוני פרישוף
    15/06/2010

הי יעל,

מצטערת שלקח לי זמן להגיב.

אני מאד גאה בך שהצלחת להתגבר על הדחף לפגוע בעצמך, הצלחת להתאפק, לטובת בריאותך ושמירה על גופך וחייך.

אני יודעת שהחיים יכולים לפעמים להיות נטל כבד מנשוא, ושלפעמים כל מה שאת רוצה זה פשוט לברוח מהגוף והנפש שלך, שאת מרגישה "כלואה" בתוכם.

אבל יש בתוכך גם קולות וכוחות אחרים, שעזרו לך להגיע לאוניברסיטה, וללכת לטיפול, ולעצור את עצמך מפגיעה, והם יגברו ויתחזקו ככל שתתבגרי ותמשיכי בתהליך!

את מתמודדת, ועוד איך!

נסי לקבל את דברי המטפל שלך כפשוטם. נשמע שמאד אכפת לו ממך, הרשי לעצמך לקבל את הטוב שהוא רוצה להעניק לך..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך רוני !

קספר
    16/06/2010

לקחתי גם לתשומת ליבי את מה שכתבת לי בעבר .
    ואני עכשיו עוסקת בפיעלות פולטית באוניברסיטה .
    אני מקווה שאת מבינה למה אני מתכוונת , כי איני ר4וצה לחשוף יותר מידי.
    הפעילות , והמשמעות של הפעליות עוזרות לי . באמת כשיש משמעות משהו לעססוק בו ולתת , זה קצת קצת מוציא מהדיכאון .
    הבעיה היא, שהפוליטיקה היא אליה וקוץ בה . העשייה מבורכת , אך היא גם מלוכלכת , וגם מוציאה את הרוע שיש באנשים .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו