מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שבורה וכואבתחסוי13/06/2010
היי
אני צריכה עזרה - אני אמא טריה ואין לי עזרה בכלל ותמיכה מאף אחד סביבי. יש לי בעל, ואמא ואחים ואבא ואף אחד מהם לא עוזר לי ברגעים קשים ואני כבר שבורה לגמרי. אני כ"כ כועסץ על כולם ומאוכזבת וכואב לי ואני מוציאה את זה על הבת שלי. אמא עצבנית - וזו לא האמא שאני! ולא האמא שאני רוצה להיות......יש לה קשיים בהירדמות ואין לי איך לעזור לה לא מבחינה כלכלית ולא תמיכה נפםשית. אני ערה איתה בלילות ואני איתה כל היות - אני עובדת בטיפול בעוד ילדה בביתי. והמצב הכלכלי שלנו לא טוב (בגלל זה העבודה מבית).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימהות טריה
רוני פרישוף14/06/2010שלום לך,
מזל טוב להולדת ביתך! לידת ילד היא אחד משיאי החיים, אבל מביאה לא פעם למשבר ולקשיים מרובים. היעדר תמיכה, הכוונה והשתתפות הופכים את ההורות לעול בלתי נסבל. את חווה תשישות וחוסר אונים, ולא מתפנה ליהנות מהחוויה או לפתח כראוי את הקשר עם ביתך.
נסי לחשוב מה הביא לבידודך, ולחוסר התמיכה של בעלך ומשפחתך. נסי לשוחח איתם באופן שיבטא את צרכייך ומצוקתך, ולא יחווה על ידם כמתקיף מדי. נסי ליצור קשרים חברתיים עם אימהות נוספות בסביבת מגורייך, וכך תזכי לשותפות ותמיכה.
את יכולה לפנות למחלקת הרווחה, אשר יכולה לתרום לך לא רק בעזרה חומרית אלא גם בתמיכה רגשית, ואולי בביקורי בית של עו"סית או מתנדבת.
במרפאה לבריאות הנפש תוכלי לקבל טיפול נפשי או זוגי בחינם. טיפול דיאדי לך ולילדה תוכלי לקבל במרפאות אם-תינוק (נסי לברר פרטים דרך "טיפת חלב").
מכיון שהיסודות הנפשיית של ביתך נבנים כעת, חשוב שהיא לא תחווה אותך כלחוצה וקורבנית יתר-על-המידה. את שעותייך איתה נסי לבלות בנעימים וברוגע, ואת הקשיים הזוגיים והמשפחתיים לפתור באמצעות שיחות או בעזרה מקצועית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)