עזרה.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה.
    ללא שם
    02/11/2007

שלום.. ראשית אני רוצה להגיד לכם תודה רבה על התמיכה שלכם והעזרה...
    ובכן, אני בת 18. מגיל 11 אני סובלת מדיכאונות קשים מאוד. בשנתיים האחרונות החלטתי שהרבה יותר טוב לי וכיף לי כשאני שמחה וצוחקת אז עשיתי את כל המאמצים לשמור על נפשי בריאה. (סרטי קומדיה בשפע מופעי בידור, מוזיקה קופצנית)
    זה עזר לפרק זמן המסויים הזה של השנתיים, אבל עכשיו זה חזר וזה מכה בי בעוצמות שכבר שכחתי איך מתמודדים איתן. אני בפירוש לא יודעת מה לעשות עם עצמי. בימים האחרונים קשה לי לעשות משו פשוט כביכול כמו ללכת לקניות עם חברה. אני ממש מרגישה שכואב לי בנשמה. פשוט ככה.
    אני פוחדת ממה שאני עלולה לעשות כדי לגרום לכאב שיפסיק. יש לי תור לפסיכולוג לעוד שבועיים אבל אני צריכה עזרה עכשיו.
    אני לא רוצה לדבר על זה עם אף אחד אין אדם שאני מרגישה איתו מספיק נוח בשביל לשתף כזה דבר. בבקשה תגידו לי מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה את בדיכאון ועוד כמה שנים!!!

SATAN
    02/11/2007

האם קרה לך מיקרא טראומתי כל שהוא כמו אונס או משהו? אם כן את יכולה לומר ולשתף את אנונימית לגמרה כאן אין לך מה להיתביש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ללא שם
    02/11/2007

ברוך ה' לא קרה לי שום מקרה טראומתי.
    אני מניחה שזה איכשהו תוצאה של בדידות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את לא בודדה כל כך יש לך חברה לא

SATAN
    02/11/2007

את צריכה ליהיות שמחה יש לך חברה אפילו אם זה אחת לא צריך חבר'ה של יותר מ10 כדי לא ליהיות בודד תיהיה שמחה במה שיש לך את לא צריכה להיכנס לדיכאון ביגלל זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סביבה תומכת

סיגל לוי פסיכולוגית קלינית
    03/11/2007

טוב שפנית לעזרה מקצועית כי את מושכת את התחושות האלה כבר זמן רב ומתקשה להתמודד לבד.
    מה שיכול אולי לעזור בינתיים זה תמיכה - תנסי לבלות עם אנשים ש"מרימים" לך את המורל, שהחברה שלהם תומכת בך
    את גם יכולה להתקשר ולשאול אם אפשר להקדים את התור אם את חוששת מדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נל יקרה...

רונן דוד
    03/11/2007

ראשית תהיי אסרטיבית ותעמדי על שלך,
    תדרשי מהפסיכולוגית שלך להיפגש עכשיו, כי זה דחוף !!!,
    תשתפי גם את הורייך בעניין ותדרשי מהם שיקדימו לך את הפגישה.

כמו כן, כפי סיגל אומרת, שתפי את קרובייך וקבלי מהם את מירב התמיכה לה את זקוקה,
    זה לא אומר שחייך מסתיימים בזה, את חייבת לשנס מותניים ולהילחם בעצבות, למרות שלפעמים לא נורא קצת לשקוע בעצמך,
    לכל אדם יש תקופות של מעלה ומטה, צריך להבין את זה ולא להילחץ מכל תקופה של שמימות בחיים,
    צריך לראות את האור בקצה המנהרה ולשאוף להגיע אליו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לכולכם על התגובות והתמיכה

ללא שם
    04/11/2007

אני מרגישה הרבה יותר טוב. לפעמים רק תחושת התמיכה יכולה לרפא :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו