מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה בהתמודדות קוגניטיביתויקי15/06/2010
ערב טוב,
אני בת 38, נשואה שנתיים.
אחרי מס' טיפולי פוריות נכנסתי להריון (באופן טבעי) אך ההריון נפל בשבוע ה-5.
בעקבות מה שקרה (ואולי גם "בעזרת" ההורמונים) נכנסתי לדכאון והתקפי חרדה.
תופעה שסבלתי ממנה לפני כשנתיים וחצי וטופלתי בכדורים.
חזרתי להיות מטופלת בכדורים ומצבי השתפר פלאים.
מה שכן, לפני כחודש וחצי מצבו הבריאותי של אבי הדרדר בצורה קיצונית
והוא מאושפז בבי"ח.... לא אלאה בפרטים, אך הוא צריך עזרה סיעודית 24 ש"ע.
מאוד קשה לי נפשית להתמודד עם המצב הזה!
הבעיה היא שאני חושבת וסובלת את כאבם של כולם במקום לחשוב על עצמי...
הייתי מבקשת לדעת כיצד ניתן לשנות או לתת כלים להתמודדות מסוג כזה.
כמובן שזה לא חדש לי, וזה האופי שלי - ההזדהות הטוטאלית ברמה שחיי שלי נעצרים
כאשר מישהו אהוב עליי סובל.
למי עליי לפנות לטיפול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין...
ויקי15/06/2010סוג הכדורים בהם אני מטופלת הם פלוטין וקלונקס במרשם פסיכיאטר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין...
ויקי15/06/2010סוג הכדורים בהם אני מטופלת הם פלוטין וקלונקס במרשם פסיכיאטר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניהול משבר
רוני פרישוף20/06/2010שלום שרון,
סליחה על האחור בתגובה.
אני מצטערת לשמוע על מצבו של אביך. קשה לראות הורה בזיקנתו, במצב של חוסר אונים ותלות. טבעי שיתעוררו פחדים, לחצים ועצב. מזלו שיש לו בת כה רגישה, אוהבת ודואגת. אני בטוחה שהוא היה רוצה שתרשי לעצמך לקחת מעט מרחק רגשי ופיזי, ולהמשיך לנהל את חייך כתיקונם.
אני גם משתתפת בכאבך על אובדן ההריון. אובדן הריון הוא טראומה, שלא הרבה ערים לעוצמתה ולכאב העצום הכרוך בה. טבעי שחווית משבר, ואני מקווה שתזכי לחווייה מתקנת.
את כנראה אדם שניחן ברגישות רבה, עוצמות רגשיות גבוהות, הזדהות-יתר עם כאבי האחר, ואולי נטייה לפרש דברים על הצד היותר שלילי של הסקאלה. את מבקשת עזרה לקחת דברים יותר בקלות ובפרופורציה (לעזוב את "בית שמאי" ולהצטרף ל"בית הילל"), להצליח לזהות נקודות של אור, כוח וחוסן בתוך משברים, ליצור יותר ניפרדות בינך לבין האחר, ולאזן טוב יותר בין הדרישות השונות בחייך.
מתוך כותרת הודעתך אני מבינה שמדבר אלייך התחום הקוגנטיבי. תוכלי לפנות לטיפול אצל מטפל קוגנטיבי-התנהגותי. ברשת תוכלי למצוא את רשימת המטפלים של האיגוד הקוגנטיבי-התנהגותי "איט"ה".
כל טוב ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה - תגובתך מחממת לב :-)
שרון21/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)