פשוט חסרת עניין...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פשוט חסרת עניין...
    מישהי
    18/06/2010

לפעמים אני מרגישה חוסר עניין בדברים... בהכל.. משתעממת בקלות...אולי אפילו משעממת...
    כשאני מתעניינת ומסתקרנת אני כל כולי בתוך....

אני מחפשת תמיד מוטו שיהיה לך מעניין..... אבל לא תמיד מוצאת... ולרוב זה יוצא די מעפן.....
    וגם... הרבה פעמים אני מרגישה שאנשים פשוט יותר טובים ממני....
    ואני יודעת שאני לא פחות טובה אבל אני לא מרגישה את זה... כאילו אני תמיד אשמה, לא בסדר... זה גורם לי להשתדל יותר... להיות מודעת לעצמי יותר... למרות שלפעמיםהרבה פעמים אני יודעת שאני טובה... אבלך איפשהוא כנראה אני גם מקרינה...הרגשה של אני פחות טובה מכם.. מה שגורם לאנשים לדרוש ממני ולהתייחס אליי בזלזול...

אשמח עם תתייחסו לשני הנושאים \בעיות שהועלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פשוט חסרת עניין...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריקוד החברתי

רוני פרישוף
    19/06/2010

שלום לך אני,

אני מבינה שאת מאד סובלת, מבולבלת ולא מבינה את עצמך. אני שומעת שהקושי הוא בעיקר בתחום המגע והתקשורת עם אנשים.

כבר בהודעה קודמת הסברתי לך, שבגלל שמשאבינו מוגבלים, לא נוכל לצערי להגיב להודעות בתדירות שאת שולחת אלינו (פעמיים שלוש בשבוע). את כנראה לא מוכנה לקבל את התשובה וממשיכה לשלוח ולבקש עוד התייחסות.

אני מנסה לקשור את ההתנהגות שלך בפורום לקושי שיש לך עם אנשים, שגורם להם להתייחס אלייך בזלזול.

חשוב שתשימי לב למסר שאנשים משדרים אלייך. הקשיבי למילים שלהם, התבונני בשפת גוף שלהם, ברמזים לא מילוליים. הראי להם שאת מתייחסת אליהם, ומגיבה לצרכים שלהם. התאימי את עצמך לאחרים באותה מידה שבה היית רוצה שהם יתאימו את עצמם אלייך. קשרים חברתיים הם ריקוד מסובך, למדי לאט לאט את כללי הריקוד הזה.

אני מאד מאד ממליצה לך לפנות לטיפול קבוצתי. טיפול קבוצתי יעזור לך להבין טוב יותר קודים חברתיים, לפתח קשרים ולהשתלב בקבוצה. תוכלי לקבל טיפול כזה בחינם במרפאה לבריאות הנפש. גם טיפול אישי יוכל לענות לך על השאלות בתדירות שבה הן עולות אצלך.

אנא הקפידי על מינון מתאים כאן בפורום. לא נוכל לענות על הודעות תכופות, או על הודעות החוזרות על עצמן.

כל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו